Nord-Amerika – Vilt, vakkert og rikt på historie

 

Høydepunkter:

  • Kystekspedisjoner: Dra ut på en oppdagelsesreise langs øst- eller vestkysten av Nord-Amerika, om bord små og moderne ekspedisjonsskip.
  • Storslått landskap: La deg begeistre av variasjonen langs kysten. Opplev øyer, fjorder, fjell og et rikt dyreliv langs kuperte kystlinjer.
  • Historiske byer og bosetninger: Besøk avsidesliggende områder og tradisjonelle hovedattraksjoner – kombiner store byer og små tettsteder med landinger i naturlandskapet og på steder som står på UNESCOs verdensarvliste.
  • Tradisjon og kultur:Gå i land i havner med variert kultur og historie. Ta del i spaserturer, fotturer og arrangementer, og få en dypere forståelse for lokalsamfunnene.

 


Makeløs kunnskap


Ekspedisjonsteamet på Hurtigruten representerer de beste av de beste. Teamets leder og assisterende leder er eksperter på sikkerhet og bærekraftighet, og sørger for at utforskningen vår i disse fjerne farvann gjøres på riktig måte.

Sammen med gjesteforelesere og forskere, vil de gjøre reisen din enda bedre med førstehåndskunnskap og fascinerende innsikt, ved å sørge for sikkerheten på ilandstigninger og garantere at vi setter minst mulig spor igjen etter oss i den uforstyrrede naturen.

 
Leder og underviser


I løpet av vår oppdagelse av Nord Amerika, vil ekspedisjonsteamet lede oss gjennom fotturer, museumsbesøk, mat- og vinsmaking, urbanutforskning, lokale kulturelle forestillinger, småbåtcruise og (hvor mulig) kajakkpadling, snorkeling, svømming og strandryddingsaktiviteter.

Det gis veiledning i forkant av hver ilandstigning, slik at du blir gjort klar over eventuell risiko og forhåndsregler i forhold til det lokale dyrelivet. Forelesninger blir holdt både i land og på skipet, innen en rekke forskjellige tema som dekker historie, menneskelig geografi (lokal kultur og historie), klima, utforskerbiologi (marinebiologi, fugler), geologi, fotografi og historiefortelling.
 

Utvalgte seilinger i Nord-Amerika:


Ta kontakt med Carica for oppdatert kapasitet og priser.