April tilbud hos Norwegian Cruise Line

50% rabatt og Free at Sea pakke inkludert i prisen!

 

Norwegian Cruise Line tilbyr nå 50% rabatt på cruiset, i tillegg til at man får deres populære Free at Sea inkludert i prisen. Det betyr at du får premium drikkepakke inkludert i prisen, kombinert med internettpakke, tilgang til spesialrestaurant og rabatt på uflukter!

 
En perfekt anledning til å bli med Norwegian Cruise Line sine fantastiske skip på et ferieeventyr av de sjeldne! Vi i Carica har seilt med de aller fleste skipene til NCL over hele verden, og kan gi deg våre beste råd og service for å hjelpe deg og dere å finne det optimale cruiset. NCL seiler over hele verden, og det finnes gode priser på cruise både i Karibien til vinteren, og i Middelhavet sommeren 2023!
Prisene endrer seg veldig fort for tiden p.g.a. valutakursene. 
 

 


 

                                 cozumel1bademeddelfiner

 

                               honolulu1 hawaiibora-bora-62863 1920

 

Utvalgte cruise i Middelhavet sommeren 2023:

 

9 netters cruise ut fra Athen med Norwegian Jade:
10 stopp: Athen (Piraeus), Kusadasi, Efesos, Istanbul, Constanta, Varna, Nessebar, Mykonos, Santorini, Athen (Piraeus)

Avreise: 5 mai 2023 Fra kr. 13.350,- per person. Prisene inkluderer 50% rabatt og Free at Sea (Blant annet: Drikkepakke, WiFi, tilgang til spesialrestaurant)
 

7 netters cruise ut fra Athen midt i sommerferien!

8 stopp: Athen (Piraeus), Rhodos, Bodrum, Mykonos, Paros, Kreta, Santorini, Athen (Piraeus)

Avreise 23 juli 2023. Fra kr. 10.499,- per person. Prisene inkluderer 50% rabatt og Free at Sea (Blant annet: Drikkepakke, WiFi, tilgang til spesialrestaurant)

9 netters cruise fra Lisboa til Roma om bord Norwegian Getaway!

9 stopp: Lisboa, Portugal, Malaga, Ibiza, Palma De Mallorca, Barcelona, Marseille, Villefrance (Nice), Livorno (Firenze / Pisa),Civitavecchia (Roma).

Avreise15 juni 2023 Fra kr. 11.150,- per person. Prisene inkluderer 50% rabatt og Free at Sea (Blant annet: Drikkepakke, WiFi, tilgang til spesialrestaurant)

 


                              barcelona1roma2(1) 

Send forespørsel på cruise: