Ekspedisjonscruise over hele verden med Hurtigruten!

Velkommen til Carica sin portal for Hurtigruten sine ekspedisjonscruise

Vi ønsker å inspirere deg til å ville reise på en av Hurtigruten sine fantastiske ekspedisjonscruise! Hurtigruten tilbyr seilinger over hele verden, og vi i Carica står klar til å hjelpe deg gjennom hele bestillingsprosessen. Som du ser fra hovedbildet, har Cato besøkt pingvinene i Antarktis. Spør han om cruiset!

Som reiselivseksperter har vi lang og bred erfaring, og står klare til å hjelpe deg å velge riktig seiling ut i fra dine ønsker og behov - uten ekstra kostnad!

En ekspedisjonsseiling er en annerledes cruisereise, hvor du kommer mye tettere på naturen enn på et tradisjonelt cruise. Skipene er mindre, og tar deg til steder hvor de større skipene ikke kommer til.

Vi har laget denne Hurtigrute portalen slik at du kan lete rundt, og bli inspirert til å reise til polare farvann; enten det er Svalbard, Grønland, Alaska eller Antarktis du drømmer om!

God lesning!

Hva kjennetegner ekspedisjonscruise om bord Hurtigruten?

Ekte opplevelser i unike farvann!


En ekspedisjonsreise med Hurtigruten er ikke som en vanlig cruisereise!
Ønsker du unike natur- og dyreopplevelser? Komme tett på steder hvor de største cruiseskipene ikke kommer til? Kjenne at du på slutten av ferien er blitt enda mer klokere enn du var da du reise?

Da er et ekspedisjonscruise med Hurtigruten din neste ferie!
Kunnskapsrike ekspedisjonsteam på båter som tar opp mot maks 500 passasjerer står klare til å gi deg en uforglemmelig opplevelse. Ombord et av Hurtigruten sine ekspedisjonsskip, merker man fort at stemningen er annerledes enn på et vanlig cruise.

Når høytaleranlegget går på, oppstår det automatisk en forventning man ikke får på et vanlig cruise.
"- Om du går frem på fremste dekk, vil du nå kunne se isbjørn" er en setning som gir gåsehud mens du seiler rundt Svalbard for eksempel.

På ekspedisjonsseilingene til Hurtigruten står natur, kunnskap og opplevelser i fokus - og de kunnskapsrike guidene og ekspedisjonsteamene er ikke bare med deg på land, de holder også foredrag om relevante temaer for områdene dere seiler inn til på forhånd. Alt for at du skal være best mulig forberedt på hva du kan forvente å møte.

Og ettersom det er en ekspedisjonsseiling, er ingen av havnebyene/områdene sikre på forhånd. Vær, vind og andre hendelser kan forandre programmet fra dag til dag - Men uansett vil du kunne være garantert enorme naturopplevelser på nært hold!

 
animal-polar-bear-predator-53425

Visste du at...

MS Spitsbergen i august 2019 hadde et stort TV team fra NRK om bord på sin seiling rundt Svalbard? Resultatet ser du på NRK i februar 2020 når de skal sende Svalbard rundt - Minutt for Minutt!

Hurtigruten har sjøsatt verdens første hybrid ekspedisjonsskip!

skjermbilde 2019-06-14 kl  10 50 08I 2019 ble Hurtigrutens nyeste tilskudd til flåten klar. MS Roald Amundsen er preget av banebrytende skandinavisk design, samtidig som det er det første ekspedisjonsskipet i verden som seiler helelektrisk på hybridteknologi.

MS Roald Amundsen setter en ny standard for innredning og gjesteopplevelser. Målet er å gjenskape atmosfæren fra epoken for de store oppdagelsesreisene innenfor en moderne ramme preget av kvalitet og komfort.
 

Hvor seiler Hurtigruten sine ekspedisjonscruise?

       

Visste du at Hurtigruten tilbyr fantastiske ekspedisjonsseilinger over store deler av verden? Om bord et av Hurtigruten sine skip kommer du svært tett på det fantastiske dyrelivet, og skipene tar deg med til naturskjønne steder som er vakrere enn man nesten kan forestille seg!

 

Trykk på linken for å lese mer om de enkelte områdene Hurtigruten tilbyr ekspedisjonsseilinger til:

Hurtigruten - Et bærekraftig cruiseselskap

Med lanseringen av det første hybridekspedisjonsskipet MS Roald Amundsen, viser Hurtigruten vei innen innovativ teknologi for grønne og rene ekspedisjonsreiser.

Hurtigruten er stolte over å være den globale lederen når det gjelder bærekraftige cruisereiser. Det nye topp moderne skipet MS Roald Amundsen har banebrytende grønn teknologi som vil redusere drivstofforbruket og vise verden at hybrid fremdrift på store skip er mulig. Dette skipet vil revolusjonere måten Hurtigruten og deres passasjerer utforsker på, og driver cruiseindustrien mot bedre bærekraft.
strandrydding%201

Visste du at...

Gjestene og mannskapet om bord Hurtigruten rydder flere tonn søppel fra strender hvert år!