Ta med barna på Cruise i Karibien med Royal Carribean Cruiseline
28.02.2022 - 07.03.2022        
28.02.2022 - 07.03.2022
Seil med luksus skipet Seven Seas Mariner
10.06.2022 - 09.06.2022        
10.06.2022 - 09.06.2022
Tilbring sommeren i Middelhavet på MSC nyeste skip MSC Seashore!
26.06.2022 - 03.07.2022        
26.06.2022 - 03.07.2022
Celebrity Cruises
07.03.2022 - 28.08.2022        
07.03.2022 - 28.08.2022
Opplev Afrikas skatter med Azamara Journey ut fra Cape Town
11.02.2022 - 23.02.2022        
11.02.2022 - 23.02.2022
NCL's unike Free at Sea
01.01.0001 - 01.01.0001        
01.01.0001 - 01.01.0001

Gratulerer til oss alle med gjenåpning! 😊

25. September kl.16.00 - en merkedag vi alle har ventet på 😊
Endelig er de aller fleste av oss godt beskyttet mot dette viruset som har kostet oss mye på ulikt vis. Endelig oppheves restriksjonene som også har kostet oss så mye på ulikt vis. Det er med ettertanke og ydmykhet, vi nå ser med glede frem til det som ligger foran oss. Vi er heldige!

I gledesrusen de aller fleste kjenner på nå, skal vi ha den lille på skulderen som fremdeles hvisker pass på, og følg evnt. lokale regler der du bor. I vår cruiseverden må vi spesielt følge med på de internasjonale reglene og forholdende. For om Norge nå åpner opp og de globale reiserådene opphører, så er dessverre ikke alle kommet like langt som oss. 

Det er et stort og omfattende appart som skal settes i gang når verden beveger seg fra full nedstengning til gradvis åpning igjen. Ruteprogrammer i luft og til havs skal planlegges og gjennomføres. I mellomtiden vil vi oppleve litt endringer og avventinger som vi håper på forståelse for. 

Dette gir oss noen utfordringer i forhold til å annonsere tilbud lengre frem og hva som skjer med de eksisterende bookingene våre. Slik det er akkurat nå ser rederiene ut til å reposisjonere seg bort fra Asia, hvilket noen av våre gjester har fått merke med kansellerte reiser. USA er i ferd med å gjenåpne for innreise fra Europa hvilket gir oss håp om å få gjennomført planlagte seilinger i vinter. I Europa settes flere skip opp med seilingsruter, særlig vår og sommer neste år som er forlokkende på oss reisehungrige nordmenn :) Reposisjoneringer og fokus på markeder som har kommet lenger mot en ny normal, medfører også at vi vil se flere helt nye og flotte skip i Europa som ellers ville seilt et annet sted. For rederiene har fullført byggingen av flere nye skip, tross pandemi. Dette til glede for alle!

Vi i norge slipper nå opp restriksjoner om avstand, munnbind og fremvisning av coronapass/testing på arrangement.

Dette er noe som fortsatt kreves ombord et cruiseskip. En må være fullvaksinert for å komme ombord, det vil bli utført div. tester underveis, det oppfordres til 1-2 mtrs avstand og bruk av munnbind på fellesområder. I tillegg vil det være mulig med avstigning i havner kun i organisert følge. Hvor lenge disse tiltakene vil vedvare er usikkert, men de er viktige for å ivareta din og alles sikkerhet ombord for igjen å kunne gjennomføre den beste ferieopplevelsen.  

Her i Carica er vi foreløpig ikke fullt bemannet, heller ikke hver uke dag, så vi ber fortsatt om at dere tar kontakt med oss pr mail - post@carica.no. Fra her vil vi yte vår beste service ved både å tilby etter deres ønsker eller å komme med tilpasset forslag. 

Vi gleder oss over landets gjenåpning og følger med på utviklingen internasjonalt. 

Med ønske om en deilig høst i det fri :)
 
bahamasdolphins1

 

Tips i vente tiden...  

Mens en jobber for og venter på tryggere tider, kan det kanskje være en god ide og starte en månedlig fast ferie sparing? Opprette en egen cruisekonto? Når tiden virkelig er inne, vil det være så mange flotte tilbud å velge fra at dere vil bli glad for en kaffekopp, rund sparegris og en gjennomgang for å finne alternativet som vi mener vil passe best for dere. Vi gleder oss! 
 
 

Hvorfor bestille hos Carica?

cruise-bg

Vi representerer de fleste rederi!

Vi representerer de fleste rederi og har spesialavtaler med flere. Våre konsulenter har vært om bord på de fleste skipene og kan bidra med gode tips og dele erfaringer.
Nautica_1

Vi tilbyr populære gruppeturer hvor alt er inkludert!

Flere ganger i året arrangerer vi påmeldings- og gruppeturer av varierende lengde, destinasjoner og programinnhold. 
Stavanger

Bli med om bord!

Hos oss får du muligheten til å bli med på skipsbesøk både i Stavanger og Oslo!
AmaWaterLifestyle4

Vi hjelper deg med alle deler av reisen

Vi kan hjelpe deg med alt av reiser enten det er charter, fotballtur eller bare en enkel flyreise.
DSAF3232

Personlig service & oppfølgning

·         Hos oss får du personlig service og oppfølging uten ekstra kostnad.
Silver%20Wind_1

"Design" din egen gruppetur

Vi gir deg muligheten til å ”designe” din egen gruppetur. Teambuilding jubileumstur eller feiring av spesielle anledninger. Vi ordner med gruppebestilling på fly, hotell og alt du måtte trenge.

Litt info

Carica har åpnet kontor i Oslo!

Kjøp reisegavekort fra Carica

Bli kjent med Azamara!

En hilsen fra Kaptein Tysse:

Bli med carica på
et cruiseeventyr

Cruise
Unn deg en
luksuriøs reiseopplevelse!
LUKSUSCRUISE
Dra på cruise alene
- Uten tillegg i prisen!
Singelcruise
Store idretts-
opplevelser
Sport
Ta et avbrekk
med gode venner!
Fritid
Påmeldingsturer med reiseleder
og fullt program!
Gruppe

Tilbakemeldinger fra våre kunder:

34962163_1641350732579730_4213125032022376448_n

Totalopplevelsen ombord MSC Seaview

Cruiset var helt fantastisk, og ga absolutt mersmak. Så det blir garantert flere cruise framover. Tusen takk for all hjelp, vi hadde det helt topp.
Så tommel opp til dere som sydde sammen ferien til oss.
Har anbefalt dere til venner som spurte om ferien vår.
Norwegian%20Star_8

På cruise med ungdommen

"Guttene fant seg vel til rette på klubben om dagen/kvelden for de mellom 13 og 17 år. De fikk brukt engelsken sin og fikk fin kontakt med andre barn fra både USA og England. Alle var enige at dette var en fin ferie for alle.»
CrystalCruises5

Total opplevelsen av cruiseferie

"Vi sammenfatter ganske enkelt med: Det var enda bedre enn forventet.»
AmaWaterLifestyle4

Luksuriøst elvecruise

For et fantastisk cruise!!! Nydelig skip. Nydelig mat. Nydelig vær. Hyggelig personale. Kjekke utflukter. Ja, alt var bare topp! 
AZA_Quest024RT

Førstegangsreisende

"Vi var helt førstereis på denne ferieformen, så det var med en viss spenning og nysgjerrighet vi dro avgårde. Det viste seg imidlertid raskt at det hele var topp kvalitet på alle områder."
NCL_ships

På cruise med NCL

"Vil bare si at vi hadde en fantastisk tur med Epic og vi koste oss alle sammen.  Og drikkepakken var genial."
CL_Dine_Chefs_LobsterTail

Om maten på cruiseferie

"Maten og serveringen var et kapittel for seg. Ny middagsmeny hver eneste dag, særdeles lekkert og velsmakende tilberedt. Tre kelnere som tok vare på alt ved et lite antall bord, gjorde at det hver kveld var en «bli i godt humør» opplevelse."
CL_Rail_Group_Drinks12

Kostnaden med å reise på cruise

"Skulle vi ha kjørt et tilsvarende opplegg i Norge med show og restaurantmiddag med drinker og vin, 2 uker i strekk, ville regningen ha blitt sammenlignbar med halve cruisekostnaden! Apropos kostnader, med både tips og drikkepakke inkludert i prisen, forstod vi raskt verdien av og er takknemlige for. Tilleggstjenester var generelt ganske kostbare målt mot en for tiden svak norsk krone."

Noe vi kan hjelpe med? Ta kontakt

KONTAKT OSSTakk for at du besøker siden vår! Vi hjelper deg gjerne med din drømmereise. Fyll ut skjema - gjerne også med utfyllende tekst - og en av våre hyggelige reisekonsulenter vil ta kontakt med deg innen våre åpningstider.

Ca. annen hver uke sender vi ut våre nyhetsbrev med spennende reiseforslag og tilbud. Håper du har lyst å motta dette og med det husker å huke av i feltet under skjema. Det er også mulig å spesifisere tema du ønsker å få vite mer om, som f.eks. luksuscruise, sport & fritidsreiser, påmeldingsturer etc. Av og til vil vi også sende seprate nyhetsbrev på spesifiserte tema.
logo