Hurtigruten med kampanje på ekspedisjonscruise!

Om kampanjen:

Ekspedisjonsreiser i 2020 - Hurtigruten spanderer flyreisen eller spar opptil 7 000 kr pr. person!

Bli med på et eventyr om bord et av Hurtigruten sine ekspedisjonscruise til spennende destinasjoner i 2020. Hurtigruten spanderer flyreisen på reiser til Antarktis, Grønland og Island eller spar opptil 7 000,- pr. person på reiser til Alaska og Svalbard.
Svalbard:

 


Spar opptil 7 000,- pr person på reiser til Svalbard!

Hurtigruten har lang erfaring med ekspedisjoner til Svalbard. Helt siden 1896 har de utforsket dette området. I dag bruker de lokalkunnskapen sin til å gi deg det beste fra denne naturperlen. Bestill en reise med MS Spitsbergen i 2020 og spar opptil 7000,– pr. person!

 
Alaska:

 

Spar opptil 5 000,- pr. person på reiser til Alaska

Hurtigruten har lang erfaring med ekstreme forhold. De er det perfekte valget for deg som vil utforske den fantastiske grensen mellom Alaska og Canada. Opplev villmark som strekker seg så langt øyet kan se. Se storslåtte fjorder, isbreer isfjell, fjellkjeder og uberørte skoger med verdens første hybriddrevne ekspedisjonsskip. Bestill reisen til Alaska innen 4. november 2019. 

 
Antarktis / Grønland / Island:

 

Hurtigruten spanderer flyreisen til Antarktis, Grønland og Island 

Hurtigrutens unike arv, kombinert med svært dyktig mannskap og små ekspedisjonsskip, gjør at de kan tilby spennende og naturbaserte opplevelser i verdens mest avsidesliggende områder. Bestill din ekspedisjonsreise til Antarktis, Grønland eller Island i 2020 før 4. november så spanderer Hurtigruten flybilletten tur/retur Oslo.


 

Send forespørsel om ekspedisjonscruise med Hurtigruten:

Vi i Carica står klar til å hjelpe deg å velge riktig ekspedisjonscruise ut i fra dine ønsker og behov. Våre bereiste cruisespesialister har vært om bord de fleste skipene Hurtigruten har i sin flåte, og har vært på en rekke ekspedisjonscruise. 

Fortel oss gjerne om hvilke steder du drømmer om å utforske, ønsket avreisetid, og hva ditt foretrukne budsjett for turen er, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

Hurtigruten tilbyr ekspedisjonscruise i de fleste prisklasser, og vi har til enhver tid oversikt over oppdaterte priser, samt. gode kampanjer og tilbud.

Navn*
E-mail adresse*
Antall voksne*
Antall barn og alder på barna*
Telefon*

Avreise flyplass*
Ønsket avreisetidspunkt*
Ønsket destinasjon*
Ønsket rederi*


Beskriv kort dine ønsker/behov, så vår reisekonsulent kan skreddersy et tilbud til deg: *