Hurtigruten med kampanje på ekspedisjonscruise!

Om kampanjen:

Ekspedisjonsreiser i 2020 - Hurtigruten gir deg opptil 30% på utvalgte ekspedisjoner!

Bli med på et eventyr om bord et av Hurtigruten sine ekspedisjonscruise til spennende destinasjoner i 2020. Hurtigruten gir deg opptil 30% på utvalgte ekspedisjoner til blant annet Antaktis, Grønland, Island og Alaska!

Booking periode: 04. januar til og med 02. mars 2020

Avreise periode: 01. april til og med 31. desember
Svalbard:

 


Spar opptil 30% på reiser til Svalbard!

Hurtigruten har lang erfaring med ekspedisjoner til Svalbard. Helt siden 1896 har de utforsket dette området. I dag bruker de lokalkunnskapen sin til å gi deg det beste fra denne naturperlen. Bestill en reise med MS Spitsbergen i 2020 og spar opptil 30%

 
Alaska:

 

Spar opptil 30% på reiser til Alaska

Hurtigruten har lang erfaring med ekstreme forhold. De er det perfekte valget for deg som vil utforske den fantastiske grensen mellom Alaska og Canada. Opplev villmark som strekker seg så langt øyet kan se. Se storslåtte fjorder, isbreer isfjell, fjellkjeder og uberørte skoger med verdens første hybriddrevne ekspedisjonsskip. Bestill reisen til Alaska innen 02. mars 2020. 

 
Antarktis / Grønland / Island:

 

Hurtigruten gir deg opptil 30% avslag!

Hurtigrutens unike arv, kombinert med svært dyktig mannskap og små ekspedisjonsskip, gjør at de kan tilby spennende og naturbaserte opplevelser i verdens mest avsidesliggende områder. Bestill din ekspedisjonsreise til Antarktis, Grønland eller Island Med avreise fra april til desember 2020 før 02. mars så får du opptil 30% avslag.


 

Send forespørsel om ekspedisjonscruise med Hurtigruten:

Vi i Carica står klar til å hjelpe deg å velge riktig ekspedisjonscruise ut i fra dine ønsker og behov. Våre bereiste cruisespesialister har vært om bord de fleste skipene Hurtigruten har i sin flåte, og har vært på en rekke ekspedisjonscruise. 

Fortel oss gjerne om hvilke steder du drømmer om å utforske, ønsket avreisetid, og hva ditt foretrukne budsjett for turen er, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

Hurtigruten tilbyr ekspedisjonscruise i de fleste prisklasser, og vi har til enhver tid oversikt over oppdaterte priser, samt. gode kampanjer og tilbud.