Hvorfor reise på cruise?

Cruise er en spennende og mangfoldig ferieform som ved riktig valg av skip, seilings plan og årstid kan tilpasses de fleste behov. Det er en ferieform til glede for både små og store. Det finnes et skip for hver en anledning, enten en er storfamilie på tur, voksent par, venner eller singel.

Cruiseskipene er flytende luksushotell med alle de fasiliteter innen mat og drikke, aktiviteter og underholdning du kan tenke deg. Noen er nesten som en liten by i seg selv. Skipene ligger i havn om dagen, forflytter seg om natten og man våkner opp  til spennende nye steder neste morgen. I hver havn en besøker kan en melde seg på kjekke turer, utforske stedet på egen hånd eller benytte seg av aktiviteter og fasilitetene ombord. Dagene før og etter cruiset kan man benytte til å utvide ferieoppholdet med opplevelser i og rundt skipets utseilingshavn. vi hjelper gjerne med hotell, transport, sightseeing etc. på stedet.

Det bygges stadig nye skip og utvalget er allerede så stort at det trengs eksperthjelp til å orientere seg for å velge rett. Få klarer å holde oversikten, kjenne skipene, havnene og de mange forskjellige reiserutene. Vi hjelper deg å ta det rette valget slik at det blir en ferie opplevelse du aldri glemmer.