Utopia of the Seas - nyeste skipet til RCCL

Perfekt kortcruise med barna!
takeoff
AVREISESTED
Orlando
destination
REISEMÅL
Orlando
calendar2
DATO
24.01.2025-27.01.2025
Fra kr 6907.- per person

Royal Caribbean tilbyr nå et helt nytt skip i Oasis klassen

Royal Caribbean er stolte over å lansere sitt nyeste tilskudd, Utopia of the Seas! Skipet kommer i juli 2024, vil bli det 6. Oasis-klasse skipet og seile kortcruise på 3 og 4 netter fra Orlando/Port Canaveral til Bahamas og vår egen paradisøy ‘Perfect Day at Coco Cay’! 😎🚢🏝👏

Perfekt i kombinasjon med besøk i fornøyelsesparkene i Orlando! Vi har gode hoteller omkring Orlando og Miami vi kan tilby samt tips på hvilke parker og opplevelser som finnes i området.
 

3 netters cruise Bahamas & Perfect Day Cruise

 

Reiserute:

1 Orlando (Port Canaveral), Florida
Avgang kl 16.00

2 Nassau, Bahamas
Fra kl 09.00 - 17.00

3 Perfect Day at CocoCay, Bahamas
Fra kl 07.00 -17.00

4 Orlando (Port Canaveral), Florida
Ankomst kl 06.30

Priseksempel:

24.- 27. 1 - 2025
Kr 6907.- per person i innvendig lugar

Balkong mot shopping gaten
Kr 26 645.- for 2 voksne og 2 barn.

 

 

Om Utopia of the Seas


Royal Caribbeans nye cruiseskip Utopia of the Seas legger ut på sin jomfrutur i juli 2024. Skipet vil ha avganger fra Port Canaveral i Orlando med restauranter, bassenger og opplevelser i verdensklasse. Turene går over tre til fire netter, noe som er spådd å bli den neste store trenden i cruiseverdenen.

Sommeren er her og mange av oss gleder oss til ferie med solfylte dager, god mat og fantastiske opplevelser. Snart vil vi også kunne nyte det samme i vintermånedene, når Royal Caribbean lanserer sitt nye skip Utopia of the Seas. Premiereturen starter i juli 2024 og er laget for de som ønsker å nyte fordelene med cruisereiser – uten å måtte ta alle feriedagene sine.

Michael Bayley, administrerende direktør i Royal Caribbean International, bemerker at tre til fire netter er alt som trengs for en vellykket cruiseopplevelse:

– Som ferierende ønsker du å utnytte hvert minutt av fritiden din, enten det er på egenhånd eller med venner og familie. På Utopia of the Seas har vi kombinert det beste med det beste, fra mangfoldet av restauranter, barer, bassenger og underholdning, til muligheten til å slappe av, og lade batteriene.

Et av stoppene blir Perfect Day på CocoCay, Royal Caribbeans private øy, som tre år på rad har blitt kåret til «Best Private Island» i Cruise Critics Editors’ Picks Awards. Her kan du nyte krystallklart vann, 13 vannsklier, bassenger, barnefri Hideaway Beach og mye mer.

I tillegg til den private øya, stopper cruiset ved Nassau og Bahamas. Tre stopp, men dobbelt så mye tid på hver øy. For de som er nye på cruisereiser og ønsker å dyppe tærne inn i konseptet, eller for de som ønsker å kombinere Florida-turen med noen dager på land og noen dager til sjøs, er Utopia of the Seas midt i blinken.

Cruise med Utopia of the Seas kan bestilles fra 23. juni.

Som det andre Royal Caribbean-skipet som vil bli drevet av flytende naturgass (LNG), vil Utopia også fremme Royal Caribbeans flere tiår lange engasjement for miljøet. Skipets LNG-teknologi vil slutte seg til et utvalg av cruiserederiets allerede etablerte miljøvennlige initiativ på skipene. Fra landstrømtilkobling til spillvarmegjenvinningssystemer, har applikasjonene blitt utviklet og kontinuerlig forbedret som en del av Royal Caribbeans dedikasjon til innovasjon og å gjøre fremskritt mot en fremtid med ren energi.

SEILINGSRUTE

PROGRAM

Kortcruise fra Orlando til Coco Cay i Bahamas


2894 rci utopia boht bahamas 

Royal Caribbean Cruiseline - Utopia of the Seas - nyeste skipet til RCCL

 
20220411 rci wonder waterslides cam a c011  502 lr  rci wn 032022 cc ahendel wonder dunes 2835 
rci ut day aft cgi24 rt lr  20220409 rci wonder brandshoot cam a1145

 

Høydepunkter på Coco Cay


rccl cgi29 galleonship ret lr %e2%80%93 kopi (2)  rci pdc 062019 cc lisiewski upupaway drone 252 ret cmyk
ca4c0c41-1921-4ace-9074-6f4773b582b2  rci cococay snokel family 04111 ret lr %e2%80%93 kopi

 

Livet om bord hos Royal Caribbean:


rci wn 042022 flowrider apr10 cam a c008 225symphony of the seas 1


 

 

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise.

Utopia of the Seas

Royal Caribbeans nye cruiseskip Utopia of the Seas legger ut på sin jomfrutur i juli 2024. Skipet vil ha avganger fra Port Canaveral i Orlando med restauranter, bassenger og opplevelser i verdensklasse. Turene går over tre til fire netter, noe som er spådd å bli den neste store trenden i cruiseverdenen.

utopia infographic

Royal Caribbean Cruiseline

Allure%20of%20the%20Seas%203
RCCL%20logo

Royal Caribbean Cruiseline

Royal Caribbean International (RCI) eies av Royal Caribbean Cruises Ltd som også eier  Celebrity Cruises. Dette utgjør verdens nest største rederi, og bare RCCL har hele 26 skip i flåten hvis vi også inkluderer det aller nyeste skipet "Wonder of the Seas" som er seilingsklar mars 2022.

Royal Caribbean er godt kjent hos de fleste - cruiseskipene varierer fra mellomstore til de aller største cruiseskipene i verden. De har cruise som passer for alle - seiler på de fleste hav og tilbyr gode cruisepakker inkl fly og hotell. Carica har tilgang til alle cruise med Royal Caribbean og som agent er prisene og kampanjene selvsagt de samme som hos rederiet.

Royal Caribbean har en avslappet atmosfære ombord - her velger du selv hva du vil være med på. La barna få boltre seg i bassengene, vannskliene og i klatreveggen. Ungdommen vil også kose seg her - spillrom, basketballbane, treningssenter eller diskotek. Vi voksne liker kanskje å finne oss en solseng, slappe av med en god bok og litt musikk på øret. Nyt det blå havet til en forfriskende drink! Boblebad, SPA, kasino, utflukter i land - på egen hånd eller i gruppe. Velg mellom en rekke restauranter ombord - kos dere som par eller som familie, prøv en ny rett hver kveld! Kanskje finner du din favoritt her? Det er mye god mat å velge mellom! Om kvelden er det showtime!

Kos deg sammen med dine kjære eller bli kjent med nye mennesker. Trekk deg tilbake og slapp av på din egen balkong mens du nyter synet av det blå blå Middelhavet eller det turkiskblå karibien.

 
AVBESTILLINGSREGLER – i korte trekk:

Avbestilling - Kostnad per person

 

For seilinger under 15 dager:

• Avbestilling 50 dager eller mer før avreise: Depositum per person 2 750 NOK* (Carica tar 750,- pr. person i avbestillingsgebyr, beløpet vil bli trukket fra sluttfaktura)

• Avbestilling 49 - 31 dager før avreise: 50 % av reisens grunnpris*

• Avbestilling 30 - 15 dager før avreise: 75 % av reisens grunnpris*

• Avbestilling mindre enn 14 dager før avreise: 100 % av reisens grunnpris*

Over 15 dager

• Avbestilling 50 dager eller mer før avreise: Depositum per person 6 480 NOK* (Carica tar 750,- pr. person i avbestillingsgebyr, beløpet vil bli trukket fra sluttfaktura)

• Avbestilling 49 - 31 dager før avreise: 50 % av reisens grunnpris*

• Avbestilling 30 - 15 dager før avreise: 75 % av reisens grunnpris*

• Avbestilling mindre enn 14 dager før avreise: 100 % av reisens grunnpris*

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
carica_cruise%20by%20travelnet_logo-kopi

Andre reiser

Spesialtilbud for våre gjester!
Fra Kr 16.696,- inkl fly
Royal Caribbean er stolte over å lansere sitt nyeste tilskudd, Utopia of the Seas! Skipet kommer i juli 2024, vil bli det 6. Oasis-klasse skipet og...
Fra kr 6907.- per person
Opplev cruise fra Oslo til de vakre skattene i Nord-Europa!
MSC Cruises - Opplev cruise fra Oslo til de vakre skattene i Nord-Europa!
Gå ikke glipp av årets bestselger! Sommeren 2025 kan du igjen oppleve cruise fra Oslo og Stockholm til de vakre skattene i Nord-Europa.
Fra kr. 13.000,- per person