STORE CRUISESKIP FRISTER NORDMENN!

royal-caribbean-logo

Sterk økning på cruise internasjonalt!


Etter noen år med norgesferie er lysten på utenlandsreise på topp, og cruise kan bli den store vinneren for reiseglade nordmenn som prioriterer trygghet, komfort og opplevelser. Ekstra spennende er det når Royal Caribbeans vakre underverk, Wonder of the Seas, seiler i Karibien.  Her får du muligheten til å oppleve vakre tropiske øyer. Skipet tar deg fra destinasjon til destinasjon, og underveis kan du utforske åtte unike signaturområder med hver sine tema. Karibiske bassengdekk i resort-stil, velsmakende middager og et imponerende underholdningstilbud - her finnes alt, og litt til!

 
Cruise har vært den raskest voksende ferieformen Internasjonalt.
 
Før pandemien så vi en sterk økning på cruise internasjonalt. Fra 2009 til 2017 økte tallet på de som var interessert i å reise på cruise med nærmere 50 %. Cruise er dermed den raskest voksende ferieformen på verdensbasis. Nå tror Cato Melkstavik, cruisesjef i Carica – Cruise by Travelnet, at cruise vil bli den store vinneren fremover og vi ser at det kommer til å bli rift om plassene på de mest populære cruiseskipene.
 
Barcelona%20(1)

Valuta for feriepengene!

«Myten om at cruise er dyrt er bare en av mange fordommer som tidligere har stått i veien for den veksten vi ser nå, sier Cato Melkstavik. Sannheten er at cruise ikke er spesielt dyrt, snarere tvert om. Mange får en veldig hyggelig overraskelse når de sammenligner en cruisepakke med tradisjonell charterreise. Nordmenn investerer gjerne i ferien sin. Vi skiller oss faktisk ut på det området, da vi er mer opptatt av kvalitet på service og fasilitetene enn budsjettet, sammenlignet med våre naboer i Sverige og Danmark.
 
De fleste oppdage at totalpakken på Royal Caribbeans moderne og innovative cruiseskip gir mer ferie for pengene enn de fleste andre ferieformer. Prisen du ser når du booker, inkluderer det aller meste av ferien: Alle måltider og snacks, og nesten alt av underholdning og aktiviteter om bord er inkludert. I tillegg har du alle destinasjonene du får muligheten til å utforske på cruiset!
 
 «Cruise er i ferd med å bli et go-to alternativ for folk flest», sier Melkstavik. Med så mange skipstyper og destinasjoner å velge i, skal det mye til for at du ikke finner noe som passer for deg.
Cinque%20Terre

 

Trygghet, trygghet, trygghet

Trygghet på reisen er noe av det aller viktigste for de fleste. Etter en periode preget av utrygghet, og i en verden hvor usikkerhet er den nye normalen, er tryggheten du får ved å velge cruise spesielt attraktiv. Ferie i trygge omgivelser, lav risiko på alt fra bestilling til selve reisen, betyr spesielt mye akkurat nå. Legg til enkelhet og komfort, opplevelsesrikdom og eksotiske omgivelser, så er det ikke vanskelig å forstå at cruiseferie tikker av på alle de rette boksene.

 
 
«Go big or go home», sier Cato Melkstavik med et smil.

For Wonder of the Seas er på alle måter et superskip. Ikke bare i kraft av størrelsen, men kanskje vel så mye gjennom alle de nye og banebrytende konseptene du ikke finner på noe annet skip i dag. Listen er lang. Her finnes et helt nytt suiteområde, verdens høyeste rutsjebane til havs, den grønne oasen Central park og den Coney Island-inspirerte Boardwalk med karusell, underholdning og spisesteder. Det nye flaggskipet i cruiseflåten til Royal Caribbean kan faktisk skilte med hele 20 ulike spisesteder , og et imponerende underholdningstilbud til havs, i vann, i lufta, på isen og på scene!

I vår og sommer går turen i Middelhavet, med start i Barcelona og Roma og stopp på alle de riktige stedene. Til høsten og vinteren er det selvsagt Karibia som gjelder.
RCI_HM_062016_Aqua_Theater_Family_RK2_4773_RET_CMYK%20(1)

Hvilken skipsklasse passer for deg?


Store eller små skip? Ubegrenset aktivitetstilbud eller roen ved å reise til havs? Med Royal Caribbeans 26 skip i ulike klasser finnes det et cruise for alle, enten det er barnefamilier, vennepar, storfamilien eller grupper som vil oppleve noe ekstra. For noen er roen på et mindre skip den ultimate luksusen. For andre er det de store skipene som er det riktige valget.
 
De største cruiseskipene er en destinasjon i seg selv med aktiviteter, underholdning og et opplevelsestilbud som topper det meste. Og konkurransen om å tilby stadig flere og mer spektakulære tilbud er stor, og i år er selvfølgelig den store nyheten alle snakker om Royal Caribbeans Wonder of the Seas. Dette er siste tilskudd i den prisbelønte Oasis-klassen, og enn så lenge er dette verdens største cruiseskip med 8 nabolag eller signaturområder som det heter på cruise-språket. Det ryktes at det ikke spart på noe, og nå får altså norske cruiseentusiaster muligheten til å sjekke selv.
 
”Valgmulighetene og variasjonen i tilbudet er nok en viktig grunn til at cruiseferie er blitt så populært i alle kundesegment, sier Cato Melkstavik. Cruise er for eksempel helt perfekt for generasjonsferie, en raskt voksende ferietrend. Besteforeldre inviterer hele familien på tur, og med alle aktivitetene blir cruise perfekt for storfamilien. Alt skjer på samme skip, alle kan gjøre det de har mest lyst til på dagtid, og møtes til et hyggelig måltid om kvelden».
Cato2

Ta kontakt med Cato hos Carica

Cato Melkstavik er daglig leder i Carica Cruise by Travelnet og har mer enn 15 års erfaring med utvikling og salg av cruisekonsepter i det norske markedet.

Royal Carribean er et av verdens største cruiserederi. Rederiet som opprinnelig ble grunnlagt i Norge, har nærmere 20% av verdensmarkedet med flere av verdens største cruiseskip i flåten. 

Send en uforpliktende forespørsel på ditt drømmecruise