Fantastiske kampanjetilbud på cruise i 2023!

Mandag den 9. januar er vår offisielle åpning med gode cruisetilbud fra våre beste leverandører. Endelig er vi tilbake sentralt i Stavanger.

Velkommen innom Lars Hertervigs gate 3B for en hyggelig cruiseprat!


Og selv om det er i Stavanger sentrum vi åpner vår nye butikk, vil selvfølgelig alle våre kunder over hele Norge få benytte seg av de gode cruisetilbudene!
Se de utvalgte kampanjetilbudene nedenfor, og for all del ikke nøl med å ta kontakt for å få gode råd og hjelp gjennom hele bestillingsprosessen av ditt kommende drømmecruise!


 
448_1262231406

Historisk mulighet: Dra på cruise med MSC Cruises ut fra Oslo sommeren 2023!

MSCCruises%20logo

OPP TIL 20% RABATT!

For første gang tilbyr MSC Cruises cruise ut i fra Oslo!
Bli med MSC Poesia til fine destinasjoner i Østersjøen som Stockholm, Visby, Gdynia, Riga og Klaipeda.

Disse 6-netters cruisene er den perfekte anledning for å prøve ut hvordan det er å reise på et ordentlig cruise, og frem t.o.m 31. januar 2023 får du opp til 20% rabatt på din booking.

Alle måltider i buffé- og hovedrestaurantene om bord, underholdning og en mengder av aktiviteter for hele familien er innkludert, og du rekker å oppleve mye mer enn på en vanlig charterferie. Så sats på en ferie i nærområdet sommeren 2023!

Legg til en rabattert Easy drikkepakke for kun 200,- pr natt til ditt cruise og nyt en All Inclusive-opplevelse.

Ordinær pris på drikkepakken Easy er 340,- pr natt - Spar 840,- pr person på et 6-netters cruise!

Sikre din plass om bord; book et prisverdig cruise med avreise fra Oslo i dag!

Fra kr. 7.299,- per person!

Vi tar forbehold om eventuelle pris- og kapasitetsendringer.
 

oslo-g23d5c27c4_1920

Cruise med venner & familie om bord hos Royal Caribbean!

royal-caribbean-logo

Bestiller du årets cruise hos Royal Caribbean nå, vil du få en fantastisk familierabatt - Kun 1.599,- per person for person nummer 3 og 4 i lugaren!

Utforsk Middelhavet sommeren 2023 med Royal Caribbean sine fantastiske seilingsruter!

Det er ikke uten grunn at Royal Caribbean er et av verdens mest populære rederier. Kombinasjonen av spektakulære skip med et aktivitetstilbud som har noe for alle, det store utvalget av restauranter om bord, og flotte seilingsruter over hele verden, bidrar til at det er en perfekt ferieform for de aller fleste!

Royal Caribbean har flere ukentlige seilinger gjennom hele sesongen, og vi har tilenhver tid tilgang til de beste prisene. Så send oss gjerne en forespørsel hvor du beskriver dine ønsker, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

Noen av mulighetene:

 

Opplev Royal Caribbean sitt fantastiske skip: Symphony of the Seas på rundtur i det Vestlige Middelhavet!


Det imponerende skipet Symphony of the Seas vil seile fra Barcelona og Roma til noen av Middelhavets mest ikoniske steder. Skipet tilbyr noe for enhver smak, med karibiske bassengdekk i resort-stil, velsmakende middager og imponerende underholdning. Her finnes alt, og litt til!

Avreise: 14. mai 2023 fra Barcelona
Seilingsrute:
Destinasjoner: Palma De Mallorca, Provence, Firenze, Roma og Napoli
 
Priser:
Fra kr. 7.569,- per person
Familiepris fra kr. 22.639,-
 

Greske perler med Explorer of the Seas


La Explorer of the Seas ta deg med til noen av de mest populære reisemålene som Hellas har å by på! 
Utforske Korfu, Athen, Mykonos og Argostoli, og bli bergtatt av vakre Kotor i Montenegro! Seilingen starter i Ravenna i Italia, som gir deg en glimrende mulighet å kombinere cruiselivet med noen fantastiske dager i Italia før og/eller i etterkant av cruiset. Om bord får du en herlig blanding av aktiviteter og avslapning. Fra prisvinnende underholdning, flere basseng, til koselige barer og fantastiske restauranter. Velkommen om bord!
 
Avreise: 6. august 2023
Seilingsrute:
Kotor, Korfu, Athen, Mykonos og Argostoli
 
Priser:
Fra kr. 7.799,-per person
Familiepris fra kr. 19.289,-
 

Vi tar forbehold om eventuelle pris- og kapasitetsendringer.
 


 

IMG_9204
RCI_Explorer_Solarium_2
RCI_WN_CGI07_AftPoolDeck_1_RET_V3_LR

Januartilbud med Norwegian Cruise Line - 50 % rabatt og drikkepakke inkludert!

2560px-Norwegian-Cruise-Line-Logo_svg

Gjør feriemålene dine for 2023 til virkelighet med NCLs fantastiske nyttårssalg!
Nå får man 50 % rabatt, i tillegg til Free at Sea inkludert! Free at Sea innebærer drikkepakke, WiFi og tilgang til spesialrestaurant!


 Enten du vil se hvaler i Alaska, vandre i gamle ruiner i Hellas eller utforske din egen private øy i Karibien, spar stort med 50 % rabatt på alle cruise. I tillegg kan du nyte den beste verdien til sjøs med NCLs Free At Sea inkludert førsteklasses drikkevarer, tilgang på spesialrestauranter og mye mye mer! Dra på cruise om bord et av NCL sine prisvinnende skip og gjør deg klar for livets ferie med Norwegian!

Hva med f.eks. dra på cruise med Norwegian Cruise Line til Middelhavet? Middelhavet er nordmenn sin store feriefavoritt når vi er på jakt etter sol & sommer. Med sitt fantastiske klima, kombinert med nydelig arkitektur rundt langs de ulike havnebyene man kan besøke, har Middelhavet skjulte skatter å tilby til de fleste.
Det finnes store valgmuligheter hos Norwegian Cruise Line i Middelhavet i 2023, og vi i Carica står klare til å hjelpe deg å finne det perfekte cruiset for deg og dine!
 

Utvalgte cruise i Middelhavet sommeren 2023:

9 netters cruise ut fra Athen med Norwegian Jade:

10 stopp: Athen (Piraeus), Kusadasi, Efesos, Istanbul, Constanta, Varna, Nessebar, Mykonos, Santorini, Athen (Piraeus)

Avreise: 5 mai 2023 Fra kr. 13.350,- per person. Prisene inkluderer 50% rabatt og Free at Sea (Blant annet: Drikkepakke, WiFi, tilgang til spesialrestaurant)

7 netters cruise ut fra Athen midt i sommerferien!

8 stopp: Athen (Piraeus), Rhodos, Bodrum, Mykonos, Paros, Kreta, Santorini, Athen (Piraeus)

Avreise 23 juli 2023. Fra kr. 10.499,- per person. Prisene inkluderer 50% rabatt og Free at Sea (Blant annet: Drikkepakke, WiFi, tilgang til spesialrestaurant)

9 netters cruise fra Lisboa til Roma om bord Norwegian Getaway!


9 stopp: Lisboa, Portugal, Malaga, Ibiza, Palma De Mallorca, Barcelona, Marseille, Villefrance (Nice), Livorno (Firenze / Pisa),Civitavecchia (Roma).

Avreise15 juni 2023 Fra kr. 11.150,- per person. Prisene inkluderer 50% rabatt og Free at Sea (Blant annet: Drikkepakke, WiFi, tilgang til spesialrestaurant)

Vi tar forbehold om eventuelle pris- og kapasitetsendringer.
 

Barn%20cruise%20NCL
NCL%20Bliss%20avslapping%20jazucci%20basseng
1%20NCL%20Go%20Kart%20pa%CC%8A%20cruise%20norwegian%20cruise%20line

75 % rabatt for person nummer 2: Bli med ombord på et av Celebrity Cruises sine designskip!

Celebrity-Cruises-Logo_svg

Bestiller du cruise med Celebrity Cruises før 1. mars 2023, får man som gjest nummer 2 opptil 75 % rabatt! I tillegg kan man få opptil $400 til å bruke! Hva med å bruke ombordkreditten på en berikende utflukt, nyte en spesialitetsmatopplevelse på en av de fantastiske restaurantene ombord, eller få en magisk behandling i spaavdelingen? Mulighetene er nesten ubegrenset!

 

Celebrity Cruises hadde sommmeren 2022 sine nyeste skip seilende i Europa sammen med skip i Solstice klassen, før skipene nå tilbringer vinteren i Karibien, hvor de vil seile i hele vinter. Men fortvil ikke om du ønsker å stige ombord et av deres fantastiske skip i Middelhavet sommeren 2023 - For snart er de tilbake i farvann nærmere oss!

Og i den anledning tilbyr de nå 75% rabatt for person nummer 2 på cruiset, i tillegg til lommepenger som kan benyttes ombord!

La deg bli begeistret om bord Celebrity sine lekre skip med unike design! Celebrity er en av våres kunders største favoritter når det kommer til valg av rederi, og med tanke på antall priser de har vunnet for sin service og matkvalitet, forstår vi godt hvorfor!

Vi i Carica har naturligvis vært ombord på det nyeste skipet - Celebrity Beyond.
Lekkert design, matopplevelser, flere spesialrestauranter og et teater som tar pusten fra deg!

Ønsker du å dra på cruise med Celebrity Cruises anbefaler vi virkelig å ta kontakt med vår cruiseekspert Cato for tips: For han har seilt med samtlige skip både i Europa, Asia, Alaska og Karibien!
Celebrity_SPA1
16_celebrityedge_magiccarpet_11210_digital
EQ_pool

Hvorfor reise på cruise?

Hvorfor reise på cruise?

Cruise vs. Charter, for en familie?

Cruise vs. Charter, for en familie?

Ofte stilte spørsmål om Cruise

Ofte stilte spørsmål om Cruise

Send forespørsel på cruise: