Alaska – Isbreer, dyreliv og uberørt tundra

 

Høydepunkter:

  • Ekte villmark: Seil med pionerene innen ekspedisjonscruise til fantastiske Alaska, og utforsk ekte villmark med en sterk følelse av oppdagelse.
  • Naturens egne underverk: Opplev endeløs villmark, vakre fjorder, bukter, isbreer og fjellkjeder – en fest for alle sansene.
  • Fantastisk dyreliv: Dra på fotturer, kajakkpadling og båtturer mens du holder utkikk etter fantastiske dyr som bjørn, hval og ørn.
  • Unik lokal kultur: Du besøker avsidesliggende små lokalsamfunn og historiske byer, og lærer om de fascinerende tradisjonene og historien til Alaska.

Revolusjonerende nytt skip:


Alle seilingene Hurtigruten har i Alaska, er med det helt nye hybridskipet MS Roald Amundsen!

Ekspedisjonsteam i Alaska og Canada


Ekspertene til Hurtigruten er her for å passe på både utforskerne og den uberørte naturen. De har rollen som Hurtigrutens uvurderlige vertskap gjennom hele ekspedisjonscruiset.


Makeløs kunnskap


Ekspedisjonsteamet på Hurtigruten representerer de beste av de beste. Teamets leder og assisterende leder er eksperter på sikkerhet og bærekraftighet, og sørger for at utforskningen i disse fjerne farvann gjøres på riktig måte. Sammen med gjesteforelesere og forskere, vil de gjøre reisen din enda bedre med førstehåndskunnskap og fascinerende innsikt, ved å sørge for sikkerheten på ilandstigninger og garantere at vi setter minst mulig spor igjen etter oss i den uforstyrrede naturen.


Leder og underviser


I løpet av din oppdagelse av Alaska og Canada, vil ekspedisjonteamet lede deg gjennom fotturer, guidede turer, besøk til historiske steder, landskapsutflukter og utkikksturer etter flora og fauna (fugler, bjørn m.m.)

Det gis veiledning i forkant av hver ilandstigning, slik at du blir gjort klar over eventuell risiko og forhåndsregler i forhold til det lokale dyrelivet. Forelesninger blir holdt både i land og på skipet, innen en rekke forskjellige tema som dekker geologi, havis, isbreer, biologi (marinebiologi, ornitologi), geografi, klima, historie, kultur, fotografering og historiefortelling.

Utvalgte seilinger i Alaska:


Ta kontakt med Carica for oppdatert kapasitet og priser.