Island – Det mystiske landet av is og ild

 

Høydepunkter:

  • Ekte arktisk ekspedisjon: Med Hurtigruten sin uovertrufne ekspertise i arktiske farvann, viser de deg sjelen til Island på en ekspedisjon i nord.
  • Ulikt alt annet: Dramaet, historien, dyrelivet og det spesielle landskapet gjør Island til et virkelig uforglemmelig reisemål. Her finnes det mange skjulte perler.
  • Unikt, vakkert terreng: Hurtigruten tar deg tett på det vulkanske landskapet, fossefall, isbreer og sjarmerende småbyer på fotturer og daglige aktiviteter.
  • Bærekraftige opplevelser: Ekspedisjonscruisene til Hurtigruten er skapt med bærekraft som prioritet, der vi beskytter dyrelivet og støtter lokalsamfunnene og fremtiden til planeten vår.


Opplev Island:


Sagaøya Island er landet av is og ild, med isbreer og vulkaner side om side. Naturen byr på spektakulært landskap, sprutende geysirer og imponerende fossefall. Kontrastene er store med lange mørke vintre og somre opplyst av midnattssol, samt store områder med uberørt natur på dørstokken til svært moderne bysamfunn. Island er ikke et reisemål - det er et eventyr.


Broen mellom kontinentene:


Beliggende i Nord-atlanteren like syd for polarsirkelen, er øya en bro mellom kontinentene. Det tar rundt fem timer å fly fra New York til Reykjavik, og tre timer fra London. I likhet med Norge er Island velsignet med Golfstrømmen som gir et temperert klima, med forfriskende somre og overraskende milde temperaturer om vinteren.


Reykjavik:


Reykjavik, denne lille kosmopolitiske hovedstad er skapt av jordens indre krefter, omgitt av ren naturenergi og full av kontraster. Der ser man små hus med bølgeblikk ved siden av futuristiske glasshus, førsteklasses fasiliteter ligger så å si ved siden av vulkansk terreng, og internasjonal innflytelse, ispedd islandske tradisjoner, skaper en enestående kultur hvor gammelt og nytt møtes.

Utvalgte seilinger til Island:


Ta kontakt med Carica for oppdatert kapasitet og priser.