Karibien og Mellom-Amerika – Et stykke uberørt paradis

 

Høydepunkter:

  • Ekspedisjon i tropiske paradiser: Dra ut på en sjøreise utenom det vanlige – besøk avsidesliggende øyer og spektakulære byer i land som Colombia, Panama, Costa Rica, Nicaragua og Mexico.
  • Naturmangfold: Opplev alt fra frodige jungler og tropiske øyer til ekte karibisk kultur, fantastisk dyreliv, nasjonalparker og historiske byer.
  • Strender i verdensklasse: Gå i land på hvite sandstrender, og opplev noen av de beste områdene i verden for dykking og snorkling.
  • Bærekraftig reise: Seil med lederen innen bærekraftige oppdagelsesreiser. Få kunnskap om økoturisme og hvordan bevare uberørte reisemål og lokalsamfunn.


Makeløs kunnskap


Ekspedisjonsteamet på Hurtigruten representerer de beste av de beste. Teamets leder og assisterende leder er eksperter på sikkerhet og bærekraftighet, og sørger for at utforskningen vår i disse fjerne farvann gjøres på riktig måte.

Sammen med gjesteforelesere og forskere, vil de gjøre reisen din enda bedre med førstehåndskunnskap og fascinerende innsikt, ved å sørge for sikkerheten på ilandstigninger og garantere at vi setter minst mulig spor igjen etter oss i den uforstyrrede naturen.

 
Leder og underviser


I løpet av vår oppdagelse av Karibia og Mellom-Amerika, vil ekspedisjonsteamet lede oss gjennom fotturer, museumsbesøk, mat- og vinsmaking, urbanutforskning, lokale kulturelle forestillinger, småbåtcruise og (hvor mulig) kajakkpadling, snorkeling, svømming og strandryddingsaktiviteter.

Det gis veiledning i forkant av hver ilandstigning, slik at du blir gjort klar over eventuell risiko og forhåndsregler i forhold til det lokale dyrelivet. Forelesninger blir holdt både i land og på skipet, innen en rekke forskjellige tema som dekker historie, menneskelig geografi (lokal kultur og historie), klima, utforskerbiologi (marinebiologi, fugler), geologi, fotografi og historiefortelling.
 

Utvalgte seilinger i Karibien og Mellom-Amerika:


 Ta kontakt med Carica for oppdatert kapasitet og priser.