Opplev magiske Svalbard!

Svalbard

Svalbard– Øde, mystisk og ekstremt


Høydepunkter:

  • Høyarktis med ekspertene: Som pioneren innen opplevelsesreiser på Svalbard, bruker vi kunnskapen vår til å vise deg det beste av denne arktiske perlen.
  • Uforglemmelig villmark: Kom tett på isbreene, fjordene og dramatiske nasjonalparker, og opplev spektakulær natur, ulikt noe annet på planeten vår.
  • Isbjørnens rike: Opplev det rike dyrelivet, fra hvaler og polarrev til et vell av fuglearter og selve kongen på Svalbard – isbjørnen.
  • Bærekraftige opplevelser: Våre ekspedisjonscruise er skapt med bærekraft som en prioritet. Ta del i strandopprydding og få en dypere forståelse for Svalbards økosystem.


Opplev Svalbard:


Spitsbergen er den største øya på Svalbard, og regnes som kronen av det arktiske Norge. Beliggende halvveis mellom fastlands-Norge og Nordpolen, kan man forvente at det skal være uutholdelig kaldt. Men takket være Golfstrømmen har Spitsbergen og de andre øyene i Svalbard et overraskende mildt klima med karakteristiske årstider. Det er et rikt plante og dyreliv, og det huser tusenvis av sjøfugl som kommer inn hver sommer, sel, fjellrev og reinsdyr og verdens største rovdyr: Isbjørn.


På nært hold:


Med Hurtigruten kan du velge blant en rekke ekspedisjonsseilinger til Svalbard med MS Spitsbergen eller MS Nordstjernen, eller legge til et Spitsbergen-eventyr som en utvidelse på reisen langs norskekysten med fly fra Tromsø. Våre i landstigninger vil ta deg nær både arktiske dyreliv, spøkelsesbyer av de tidligere hvalfangststasjoner og fjerntliggende gruvebyer, forskningsmiljøer, spektakulære fjorder og isfjell.