Drømmeferie til Sør Afrika påsken 2023

10 dagers tur med luksusopphold i Cape Town – vindistrikt og på 5 stjerners safari lodge.

Perfekt for familie på 4 eller 2 par!

Pris per person 24500.-

Prisen inkluderer:

4 netter på luxury apartment for 4 personer, Waterfront i Cape Town
2 netter på Boschendal Farm i Stellenborch/Franshoeck med 2 soverom inkl frokost
3 netter på 5 stjerners spalodge inkludert fullpensjon  
6 safariturer

Det finnes mange spennende utflukter i dette området som vi tilrettelegger etter ønske.

Flypriser fra Oslo til Cape Town fra kr 7200,- pp. (meget god flyrute)

Det er nå INGEN REISERESTRIKSJONER til Sør Afrika!

Vi har stor kompetanse på Sør-Afrika. Om ønskelig kan vi endre til lavere prisklasse på hotell og andre reiseperioder.

colourbox4670397colourbox3005277

Velkommen til Cape Town.
Nyt det fantastiske landskapet, naturen, kulturen, utrolig mat, årgangsviner, trendy barer og kafeer, håndverksøl på fat, den beste shoppingen og noen av planetens vennligste mennesker.
I Cape Town har du en 2-roms leilighet, ideell for en familie eller 2 par. Det samme i vinlandene, du har en hytte med 2 soverom og 2 bad.
På Sanbona vil du ha separate luksusrom.

Cape Town er en av verdens vakreste byer og en topp internasjonal destinasjon. Et stort antall turister strømmer til Cape Town for å nyte denne unike byen med sin fascinerende historie, interessante kultur, naturlige skjønnhet, prisvinnende viner og avslappede livsstil. Enten du ønsker å være turist  på oppdagelsesferd eller bare vil ligge på stranden og nyte livet, vil Cape Town tilfredsstille dine behov.
 

LAWHILL LUXURY APARTMENTS | CAPE TOWN


Lawhill Luxury Apartments tilbyr en luksuriøs opplevelse til den kresne reisende. Ligger ved V&A Waterfront, i hjertet av byens historiske havn. Hotellet tilbyr privatliv, men likevel er man innen gangavstand fra Waterfront kjøpesenteret, kinoer, akvariet, Cape Wheel, museer og andre turistattraksjoner, inkludert noen av Cape Towns fineste utesteder og restauranter.

Hver leilighet har et fullt utstyrt kjøkken, spiseplass og åpen stue med gratis te- og kaffefasiliteter, klimaanlegg og trådløs internettilgang. Store private balkonger og terrasser gir fantastisk utsikt over marinaen, kanalen og det tilstøtende One & Only Hotel, hvor Lawhill-gjester har direkte tilgang til hotellet og dets prisbelønte spa og restauranter.

lawhill-luxury-apartment-3bed-superior-living-room-21lawhill-luxury-apartments-signatrue

 


CAPE WINELANDS


Cape Winelands-området hviler ved føttene av Boland-fjellene i Sør-Afrikas Western Cape Province, og er kjent for å produsere noen av verdens fineste viner. Det vakre landskapet kan skilte med utrolig fjellandskap og en imponerende liste over luksuriøse vingårder, som strekker seg over frodige, fruktbare daler. Besøkende kan se frem til en rekke fantastiske aktiviteter. Utforsk en samling av historiske små grender og byer rundt om på landsbygda, prøv et bredt utvalg av vin i verdensklasse på historiske Cape Dutch-gårder og andre vingårder; og ta deg gjennom et nettverk av tur- og sykkelstier. Den kulinariske scenen her er i verdensklasse og blir stadig bedre; besøkende som ikke drikker alkohol vil glede seg over å oppdage denne destinasjonen som en del av en "mattur" - det tilbys en rekke ypperlige restauranter.


BOSCHENDAL FARM | CAPE WINELANDS


Med vekt på stilig enkelhet, er gjestehyttene autentiske og landlige, men likevel moderne i karakter.
Med tilgang til gården, vil gjester som bor i hyttene kunne nyte det beste av gården. Bli med på en gårdstur eller utforsk eiendommen til fots, og følg stier som tar deg gjennom frukthager. Det er terrengsykkelruter, turstier, grotter å utforske, vinsmaking, kjellerturer, svømming i demningene og mange muligheter til å sitte, lese, slappe av og generelt nyte livet.

Spisealternativene inkluderer å spise på The Werf Restaurant, The Deli, Rhone Homestead eller piknikområdet. Du kan få frokost å ta med til hytta; eller hente ferske gårdsprodukter i fra gårdsbutikken og slakteriet, og tilbrede din egen mat på hytta. Alle hyttene har fullt utstyrt kjøkken (kjøkkenkrok i de mindre hyttene). Ideell for par, familier og vennegrupper.

boschendal 031519 5435mw191108boschendal 16 0441

 


SANBONA WILDLIFE RESERVE


Sanbona Wildlife Reserve ligger i hjertet av Karoo i provinsen Western Cape i Sør-Afrika, og sies å være områdets fremste dyrelivsdestinasjon som tilbyr en av de beste safariopplevelsene i landet. Dette rolige reservatet strekker seg over 54 000 hektar, og er et av Sør-Afrikas største private reservater som kan skryte av uberørt naturskjønnhet med sine endeløse sletter og fryktinngytende landskap bebodd av en rekke dyr. Dette er også hjemmet til de eneste frittgående og selvforsynte hvite løvene i verden. Besøkende kan også se frem til utmerket fugletitting, se på gammel bergkunst, nyte fantastiske safarier, samt et komfortabelt opphold på luksushyttene.
 

SANBONA GONDWANA FAMILY LODGE | SANBONA WILDLIFE RESERVE


Sanbona ligger ved foten av fjellkjeden Warmwaterberg i hjertet av Sør-Afrikas Lille Karoo. Sanbona har en forlokkende atmosfære av stillhet, en atmosfære av isolasjon midt i den rå skjønnheten og de grenseløse slettene.
Med utsikt over de storslåtte Anysberg-fjellene og utsikt over Bellair Dam, er Gondwana Lodge det perfekte fristed for familie, venner og grupper. Denne romslige hytten med stråtak tilbyr gjestene en følelse av moderne komfort.

Ved ankomst til Sanbona vil du få servert lunsj før din første safari. Neste dag er 2 safarier inkludert, og den siste dagen vil ta deg med på en morgensafari. Alle måltider er også inkludert.

gondwana family lodge 91gondwana pool 2
 

Send forespørsel: