logo
logo

Invitasjon til inspirerende cruiseaften med påfølgende skipsvisning 12 september!

Vi inviterer til en inspirerende cruiseaften på Scandic Maritim hotell onsdag 28/8 fra kl. 18.00 – 20.00. Carica, regionens mest erfarne og spesialiserte cruisereisebyrå, tar turen fra Stavanger til Haugesund for å friste dere med spennende reiseforslag.

Sammen med deres lokale, hyggelige og erfarne reiseleder Darlene Kalleland, skal vi sammen bl.a. presentere noen flotte gruppereiser. Vi byr i tillegg på en god kopp kaffe, litt å bite, en god drøs og ikke minst utlodning av kjekke gevinster :)

 
Ekstra spesielt og hyggelig er det at vi også kan invitere til skipsvisning dagen etter! Hva er vel bedre enn å først få høre så og se? Våre kundekvelder viser seg i all beskjedenhet å bli godt mottatt. Sist vi avholdt en slik kundekveld måtte vi stenge påmeldingen da vi ikke hadde flere plasser ledig. Ikke la dette skje deg og meld deg på så snart du kan og innen 16. august.
 
Arrangementet finner sted onsdag 28 august fra kl.18.00 – 20.00 på Scandic Maritim hotell – Velkommen skal du være!

 

Litt mer om oss i Carica:


Hvem: Carica AS ble stiftet 18/1-2006 med 4 ansatte og besøks sted i Stavanger. Gode kunde- og leverandør relasjoner ble knyttet og ble med videre da selskapet ble kjøpt opp i 2011 av Tore Christiansens forretningsreise byrå, Travelnet Stavanger. (Tore Christiansen er det kanskje noen av dere som har hørt om i forbindelse med vår store stolthet Stavanger Oilers og DNB Arena?)
Carica beholdt sitt navn i denne  prosessen – da mest kjent som Carica Cruiseeksperten og inntok en datterselskap rolle med knytning spesielt inn mot sport & fritidsgruppe segmentet til morselskapet. Travelnet Stavanger holdt til på Lura i Jak. Askelandsvei 9 og Carica flyttet inn i samme lokaler. I 2015 åpnet begge selskap i felleskap, butikk i Breigata 11, midt i Stavanger sentrum.
Ved årsskiftet 2015/2016 – tok selskapet et veivalg og solgte ut forretningsdelen for å heller øke fokuset på privatreiser. Sport & fritidsavdeling ble dermed innlemmet 100% i Carica og byrået skiftet logo.

Hva: Nå er vi altså Carica cruise, sport & fritidsreiser J Godt befestet i markedet med distriktets største utvalg av cruise verden over i alle prisklasser og standarder, takket være trofaste kunder, stadige nyervervinger, gode samarbeidspartnere og ikke minst en konstant og erfaren stab. Våre konsulenter reiser stadig på studieturer og på cruise i egen privat regi. På denne måten holder de seg oppdatert på alle nyheter, tilbud og muligheter en cruisereise kan by på for deg. Vi har hatt minst en konsulent om bord på hvert av rederiene vi representerer.

Hvor: Med vår spennende butikk midt i bykjernen har vi økt vår tilgjengelighet også med lengre åpningstider. Torsdager har vi åpent til kl.18.00 – og lørdager fra 10-15. Kanskje tar dere turen til Stavanger av og til?

Dere er hjertelig velkomne innom oss :) Vi er her for å gi deg råd, den beste planlegging og tilrettelegging av din neste drømmereise!

 

Fra presentasjon til virkelighet: Velkommen til skipsbesøk om bord MSC Meraviglia i Stavanger 12 september!


Vi har opplevd en fantastisk interesse for skipsbesøket som avholdes i Haugesund 29 august, og alle plasser er nå fullt opp. Men; vi ønsker å gi de av dere som ikke fikk anledning til å melde dere på besøket, en ny sjanse! Torsdag 12 september ankommer MSC Meraviglia Stavanger, og nå har du anledning til å melde din interesse for å delta her.

  

Skipsbesøket  i Stavanger byr både på forfriskninger, middag fra skipets buffe og selvsagt omvisning.
(ps. Skipet har satt nedre aldersgrense for deltakelse på 21 år, da det serveres alkohol under omvisningen) 
  
Gleder oss til å motta din påmelding som gjøres via følgende linker: 

Påmelding kundekveld i Haugesund 28 august:

Påmelding til skipsbesøk om bord MSC Meraviglia i Stavanger 12 september: