VELKOMMEN TIL KUNDEKVELD & SKIPSBESØK MED CARICA OG NORWEGIAN CRUISE LINE (NCL)12. & 16. JUNI!
Kombinasjon av presentasjon en kveld, for så fysisk å være ombord ett skip rett i etterkant er rimelig unik!

Onsdag 12. juni har Carica gleden av å invitere deg med på en kundekveld i DNB Arena når vi får besøk av Norwegian Cruise Line (NCL)! 

Arrangementet varer fra kl. 18:00 - 20:00, hvor dørene åpner kl.17:30.
Av erfaring er disse kundekveldene svært populære, så vi anbefaler deg å melde deg på raskt for å være sikret plass. 

NCL er ett spennende rederi godt tilpasset barnefamilier, og har med sitt nye Free at Sea konsept og innovative nye skip, mye spennende å fortelle oss om!
Dette kommer til å bli en inspirerende kveld, med innholdsrike presentasjoner fra Carica og vår samarbeidspartner, noe å bite i, og ikke minst spennende utlodninger hvor hovedgevinsten er ett Gavekort på hele 5.000,-!

ncl encore go cart
Norwegian Cruise Line tilbyr som eneste rederi Go Kart om bord sine nye skip!

 

Bli med i trekningen av en familie-eller par billett til vårt eksklusive skipsbesøk!


Søndag 16 juni fra kl. 09.30 – 14.30 i Stavanger havn
Skipet Norwegian Spirit, gjester Stavanger havn denne søndagen og vi inviterer for aller første gang med oss barna deres på skipsbesøk! Mens mor og far får en omvisning og god prat, koser barna seg i barneklubben, godt ivaretatt av personalet ombord. Etter omvisningen samles alle til en deilig lunsj i skipets buffet. Det gleder oss å kunne vise frem skipets fasiliteter for både store og små. Har barna det bra, har vi voksne det bra :)

Vi har fått tildelt begrenset antall plasser, så her vil vi foreta en eksklusiv trekning av 8 heldige familier som får komme ombord med 2 voksne og 2 barn hver.
NCL er ikke bare ett rederi for familier, men også for par/single, vi trekker derfor i tillegg ut 7 voksne par over 21 år.
 
For å delta i trekningen trenger du bare fylle ut og sende inn skjema du finner nederst på denne siden. NB! Ett skjema pr. pers, gjeldende for barn som voksne.
 

Annonsering av hvem som har fått plass vil bli gitt under kundekvelden.

 
Viktig: For å sikre at vi trekker rett tilhørende familiemedlemmer/par – er det viktig at dere skriver hvem dere ønsker å gå ombord med i påmeldingsskjemaet. 
 
GDPR: Vi er pålagt fra rederiets side å be om utfylling av fullt navn, fødselsdato og passnummer. Det er kun vinnerne av trekningen sin informasjon vi sender fra oss til dem. I tråd med gjeldende personvernregler (GDPR), blir ikke noe av påmeldingsinformasjonen lagret av oss i etterkant av gjennomført skipsbesøk.


reise med barn cruise nclbarn cruise nclpasser cruise for barn - ncl
 

Påmeldingsfrist for begge arrangement er senest og innen mandag 10 juni. 

Dette gleder vi oss til! :)

Mvh
Carica-gjengen
 

Påmelding kundekveld:

Navn
Epost adresse
Telefon
Antall personer

Påmelding til skipsbesøket er nå avsluttet.