SeaDream Yacht Club seiler i Karibien og Middelhavet og tilbyr sine 112 gjester en 5-stjernes opplevelse fra ombordstigning til landgang. Som gjest blir du tatt hånd om av et mannskap på 95 som sørger for personlig service, gourmetbespisning i uformelle omgivelser. La det ikke bli med drømmen. “It’s yachting, not cruising”. Skipet egner seg også meget godt til charter for de som ønsker å ha en unik opplevelse sammen med forretningsforbindelse og kunder eller familie.

Her får dere personlig service, fleksibiliteten og kvalitet i høyeste grad. Dette er et produkt både for den aktive og de som vil slappe av i uformelle luksuriøse omgivelser. Tenk deg å ligge på de balinesiske drømmesengene på toppdekket å lese en god bok. Det finnes ikke noe bedre måte å tilbringe ferien på.

Her er det all inclusive med åpen bar. Det er vin til lunsjen og hver kveld blir du servert gourmet måltid med vin til. Vinkjelleren består av over 3000 viner. Siste årene har de vunnet flere anerkjente priser og utmerkelser innen reiselivsbransjen for sitt unike produktet.

 
arubaseadream17

På grunn av Covid-19 har vi inntil videre ikke oppdatert med nye seilinger og pristilbud. 

gorgeous-1303903 1920jostvandyke whitebay
st maarten landingst kitts nevis friarsbay

På Seilinger med SeaDream er følgende inkludert:

Pris inkluderer:

Mat & drikke
Tips
Enkelte land arrangement
Alt utstyr om bord yachtens marina
Havneavgifter
Reservasjonsomkostninger
 

Tillegg i pris:

Hotell
Enkelte land arrangement
Spa-behandlinger
Fly 
Transfer

Ønsker du å bestille cruise med SeaDream?