Eksotisk eventyr langs krydderruten

Besøk uberørte Hambantota på Sri Lanka
takeoff
AVREISESTED
Dubai
destination
REISEMÅL
Singapore
calendar2
DATO
21.11.2024-08.12.2024
Fra kr 48.353,- pr person
Bli med Azamara Pursuit på et eksotisk eventyr langs krydder-ruten til vinteren.
Med stopp på blant annet Hambantota på Sri Lanka som nærmest er uberørt av turisme.

kart sri landa cruise

 

SEILINGSRUTE

reiserute del 1reiserute del2reiserute del 3

Azamara - Eksotisk eventyr langs krydderruten

Opplevelser på rekke og rad:

 

Azamara - Eksotisk eventyr langs krydderruten

UTVID REISEN:

Cruiset er på hele 17 netter, med mange eksotiske stopp. 

Skipet har stoppover i Colombo.

Vi finner også de beste flypriser og reiserute.

OPPGRADER LUGAR: 

Vi opplever hyppigere endringer i prisene fra våre rederier for tiden, og det er ikke sikkert vi har rukket å publisere den siste versjonen i alle våre forslag. Vi skal imidlertid ha akkurat de samme prisene som rederiene selv , så la oss finne de rette priser ved kontakt.

Pris fra Kr 48.353,- per person.
 
Inkl. fullpensjon, drikkepakke, tips, underholdning, alle skatter og avgifter.

Azamara har ulike lugartyper, alt fra innvending, utvendig, balkong og suiter.

Kontakt oss for et pristilbud på den lugartypen som passer deg.

Vi tar forbehold om prisendringer.

Reisen inkluderer

Azamara Journey

La meg introdusere deg for Azamara Journey - et luksuriøst cruiseskip som tar deg med på en opplevelsesrik reise til noen av verdens mest eksotiske destinasjoner. Med en kapasitet på kun 690 gjester, er Azamara Journey det perfekte valget for deg som ønsker en mer personlig og autentisk opplevelse på sjøen.

Ombord på Azamara Journey kan du forvente deg førsteklasses fasiliteter og enestående service. Fra de elegant innredede lugarer til de spektakulære fellesområdene, vil du føle deg som hjemme og bli omgitt av luksus på alle kanter. Kvaliteten på maten er også i en klasse for seg selv, og med et utvalg av restauranter og spisesteder kan du nyte alt fra gourmetmiddager til uformelle buffeter.

Azamara Journey er også kjent for sitt brede utvalg av aktiviteter og underholdning ombord. Du kan velge blant et stort utvalg av daglige aktiviteter, inkludert fitness-klasser, kreative workshops, og forelesninger med anerkjente eksperter. Om kvelden kan du nyte spektakulære show og musikalske forestillinger, eller slappe av med en cocktail i en av de elegante barene.

Men det som virkelig skiller Azamara Journey fra andre cruiseskip er deres unike destinasjonsprogram. Med lengre opphold i havner og overnattinger på land, gir Azamara Journey deg muligheten til å utforske destinasjoner på en mer intim og autentisk måte. Du kan besøke lokale markeder, delta på kulturelle arrangementer og til og med nyte private kveldsturer med lokal guide.

Kort sagt, Azamara Journey er det ultimate valget for deg som ønsker en eksepsjonell opplevelse på sjøen. Med luksuriøse fasiliteter, førsteklasses service og et unikt destinasjonsprogram, vil du skape minner for livet og oppleve verden på en helt ny måte. Bli med oss på Azamara Journey og la oss ta deg med på en reise du aldri vil glemme.

AZA_Quest070

Azamara

Az_basseng1
Azamara%20logo

Azamara

Azamara anbefales hovedsakelig for gjester over 40 år som er erfarne cruisere, par og enslige, som setter pris på service, god mat og vin, og som er mer opptatt av destinasjoner, kultur og opplevelser fremfor aktiviteter og underholdning. Cruisene kan fint anbefales til yngre par med samme fokus som over og som tiltrekkes av den rolige atmosfæren om bord. Azamara er perfekt for de søker en personlig, intim og maritim cruiseopplevelse. 

Alle tre skipene er klassifisert i det øvre premiumsjiktet.

Flåten består av fire skip - Azamara Onwards, Azamara QuestAzamara Journey og Azamara Pursuit Alle fire er klassiske, elegante skip som kun tar maksimalt 694 passasjerer.
 
Ingen andre cruiserederier tilbringer like lang tid i havn som Azamara. Skipene legger ofte til i havner andre større skip ikke kommer til samt at de kan ligge både en og to netter i samme havn så man i ro og mak kan gå i land når det måtte passe.
 
Stilen om bord er maritim og den klassiske skipsatmosfæren er konstant nærværende. Service er gjennomgående høy i alle ledd, fra du kommer om bord til cruisets slutt. Det er én ansatt pr. to gjester, og tips til personalet er selvfølgelig inkludert i cruisets pris.
 

AVBESTILLINGSREGLER – i korte trekk:

 

Avbestilling                                           Kostnad per person

30 dager eller mindre før avreise         100% av reisens grunnpris*
Mellom 31 og 60 dager før avreise       75% av reisens grunnpris*
Mellom 61 og 90 dager før avreise       50% av reisens grunnpris*
91 dager eller mer før avreise               150,- pr.pers

Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.
 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
carica_cruise%20by%20travelnet_logo-kopi

Andre reiser

Spesialtilbud for våre gjester!
Fra Kr 16.696,- inkl fly
Royal Caribbean er stolte over å lansere sitt nyeste tilskudd, Utopia of the Seas! Skipet kommer i juli 2024, vil bli det 6. Oasis-klasse skipet og...
Fra kr 6907.- per person
Opplev cruise fra Oslo til de vakre skattene i Nord-Europa!
MSC Cruises - Opplev cruise fra Oslo til de vakre skattene i Nord-Europa!
Gå ikke glipp av årets bestselger! Sommeren 2025 kan du igjen oppleve cruise fra Oslo og Stockholm til de vakre skattene i Nord-Europa.
Fra kr. 13.000,- per person