Gruppecruise: Høstcruise i Middelhavet

11 netter fra Barcelona
takeoff
AVREISESTED
Stavanger/Trondheim
destination
REISEMÅL
Barcelona
calendar2
DATO
31.10.2024-11.11.2024
Kr 31.500,- pr person
 

Bli med på et hyggelig gruppecruise på senhøsten


Sommeren i Middelhavet varer lenge, og i oktober/november er det fortsatt gode temperaturer som passer oss fra nord. La oss nyte sammen 11 netter ombord på Celebrity Equinox med god mat og drikke, samt oppleve mange hyggelige destinasjoner i Spania, Gibraltar, Italia og Frankrike.

Når høstmørket inntar Norge, drar vi sammen på cruise!

SEILINGSRUTE

Dag 1: Barcelona
Dag 2: Valencia
Dag 3: Til sjøs
Dag 4: Malaga
Dag 5: Gibraltar
Dag 6: Til sjøs
Dag 7: Sardinia
Dag 8: Napoli
Dag 9: Roma
Dag 10: Firenze/Pisa
Dag 11: Marseille
Dag 12: Barcelona

Celebrity Cruises - Gruppecruise: Høstcruise i Middelhavet

I løpet av seilingen besøker du blant annet: 

 


Barcelona

barcelona1
Denne kystbyen utstråler europeisk sjarm og ønsker velkommen mange reisende hvert år. Det er et stort reisemål med arkitektoniske perler som dateres tilbake over 2000 år. Oppdag flere av disse samt de moderne mesterne som Gaudî, og mange katalanske storheter.
Enestående kunstmuseer finnes over hele byen, og viser stolt frem verkene til verdensberømte kunstnere og landsmenn, inkludert Goya, Pablo Picasso, Salvador Dalî og Joan Miró. For en pause fra livet i sentrum, kan du dra til det ventende Middelhavet og alt det kysten har å tilby. Kanskje en frisk fottur i de nærliggende skogkledde Collserola-åsene eller høyden i Montjuïc med sine botaniske hager er den perfekte oppladningen for en livlig kveld i en av verdens fremste festhovedsteder


Valencia:

valencia1
Best kjent som fødestedet til paella, er Valencia Spanias tredje største by. Det er et livlig, vennlig, mildt kaotisk sted med to fremragende kunstmuseer, en tilgjengelig gammel bydel, Europas nyeste kultur- og vitenskapskompleks - og et av Spanias mest spennende uteliv. Hele deler av den gamle byen, for eksempel Carmen-kvartalet, har blitt omfattende renovert. Et av de beste stedene for å utforske Valencias historie er på museet L'Almoina, som åpnet for tre år siden i Carmen på stedet der Valencia ble grunnlagt av romerne i 138 f.Kr. Her kan du gå over glassgulv, se ned på en fantastisk samling av ruiner som er gravd ut i området. Utstillingen inkluderer romerske bad, graver og en middelaldersk maurisk avdeling for pestofre.
Oppdag et stykke Spania som ikke finnes i Barcelona eller Madrid, i Valencia. Denne byen har stille og rolig bygget opp et godt rykte på egen hånd, nemlig med innovativ ingeniørkunst og ultramoderne arkitektur. Noen av de bemerkelsesverdige prosjektene inkluderer Ciudad de las Artes y Ciencias (byen for kunst og vitenskap); et futuristisk kompleks som huser de familievennlige kunst- og vitenskapsmuseene og de ekstraordinære futuristiske bygningene designet av den lokale legenden Santiago Calatrava.


Sardinia:

cagliari1
Når du nærmer deg denne vakre havnen, blir du møtt av slottene og katedralene. Cagliari ble opprinnelig bosatt for over 2700 år siden, og har beholdt mye av sin opprinnelige sjarm. Krystallklart vann og hvite sandstrender omgir øya, og tilbyr flotte muligheter til å dykke, snorkle og svømme i Tyrrenhavet på din Cagliari-cruise. Denne gamle byen var en gang hjem til italiensk adel og aristokrater, og kan skilte med 3000 år gamle ruiner av Nora, gamle templer og termalbad i Sardinia, og den neolittiske Nuraghic-landsbyen Su Nuraxi di Barumini.
Nyt den distinkte italienske smaken av Cagliari-kjøkkenet med pastafester, fersk sjømat og førsteklasses kjøtt på menyen på bistroer og restauranter i hele byen. En spasertur ned Vias Garibaldi og Manno vil bringe deg til de fineste håndverksbutikkene. Nydelige håndverk, lokale oster og viner kan bli funnet på friluftsmarkedene rundt byen for herlige minner og suvenirer.

Napoli:

nap1
Omkranset av Vesuv langs en dramatisk horisont, er den 2800 år gamle havnebyen Napoli full av historiske steder, kirker og museer som gjør den til et fascinerende sted for deg å utforske. For all Romas berikelse og rykte har Napoli, med sitt historiske sentrum som er oppført på UNESCOs verdensarvliste, like mange viktige arkeologiske steder og landemerker.
Besøk Museo Archeologico Nazionale for en verdensklasse samling av egyptiske og gresk-romerske gjenstander. Og hvis du vil utforske Napoli ytterligere, så er det et must å utforske Napoli under bakken. Start med en tur i kjelleren til San Lorenzo Maggiore-kirken hvor du finner et delvis utgravd romersk marked og litt dypere, rett under de romerske ruinene, finner du rester fra antikken. Og i regionen der pizza ble først oppfunnet, vet du at maten kommer til å være smakfull. Enten du er ute etter en tynn, vedfyrt Margherita-pai, spaghetti ala vongole eller en zeppole drysset med melis, vil Napolis rike matkultur forsyne deg. 
Bare 55 km nedover kysten tilbyr Salerno deg en rik historie, men har også en fantastisk samling av parker, naturlige underverker og unike utsiktspunkter for å ta inn skjønnheten i Tyrrenhavet. To byer. En utrolig strekning av italiensk kystlinje.
 

Pisa:

pisa1
La Spezia ligger mellom Genova og Pisa, og er bare noen minutter øst for Cinque Terre-de fem klippebyene som har nasjonalparkstatus. Byen tilbyr fantastiske shoppingmuligheter, samt mange trattoriaer for å nyte lokal mat.
 
Cato2

REISELEDER / Cato Melkstavik

Hei og velkommen ombord sammen med meg på gruppecruise.
Jeg har reist med mange grupper ombord på Celebrity Cruises, samt seilt med alle skipene.
 

Celebrity Cruises - Gruppecruise: Høstcruise i Middelhavet

UTVID REISEN:

Vi flyr til Barcelona fra Trondheim/Stavanger, og returen går også fra Barcelona.

Da cruiset er på hele 11 netter, flyr samme dag og går rett ombord på Celebrity Equinox.

OPPGRADER LUGAR: 

Vi opplever hyppigere endringer i prisene fra våre rederier for tiden, og det er ikke sikkert vi har rukket å publisere den siste versjonen i alle våre forslag. Vi skal imidlertid ha akkurat de samme prisene som rederiene selv , så la oss finne de rette priser ved kontakt.

Pris Kr 31.500,- pr person i delt Verandalugar

Singelpris på forespørsel

Prisene inkluderer:

Fly Tur og retur Trondheim og Stavanger
Transfer
Alle måltider
Classic drikkepakke
Wifi ombord
Tips til personalet
Underholdning
Det meste av aktiviteter


Det som kommer i tillegg er:

Utflukter
Spesialrestauranter

På dette cruiset har vi Verandalugarer.

Reiseleder med minum 20 påmeldte.

Vi tar forbehold om prisendringer.

Velkommen ombord!

 

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise.

Celebrity Equinox

Celebrity Cruises

Equinox_1
Celebrity4
Celebrity-Cruises-Logo_svg

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises består av 15 skip som seiler over hele verden. Skipene har moderne luksus med en unik kombinasjon av førsteklasses lugarer, live underholdning, eksepsjonelle kjøkken og ypperlig service. Det er opptil 12 spisesteder på hvert skip, alt fra italienske smaker i Tuscan Grille til franske spesialiteter i Murano. Skipene tar deg md til noen av de mest fascinerende destinasjoner i verden.

Hver reiserute gir deg mulighet til å besøke flere destinasjoner med spennende kultur og historie. Cruisene varierer i lengde fra 6-21 netter. Oppdag en ny form for luksus om bord på Celebrity Cruises. Alle skipene inneholder alt du måtte ønske av fasiliteter og service slik at du får en uforglemmelig og komfortabel ferie.

Når du reiser med Celebrity Cruises er følgende inkludert: Alle måltider i flere av restaurantene, Classic drikkepakke, Wifi, Show i teateret, Te og kaffe, Kino, Snacks 24 timer i døgnet, Live musikk, Room service, Nattklubb, Bibliotek, Fitness senter, Barne- og ungdomsklubber, Solarium, Løpebane, Danskekurs, Kokkekurs, Vinsmaking, Andre kurs og undervisninger, Lawn Club, Basketballbane, Svømmebasseng, Boblebad og mye mer.
 

AVBESTILLINGSREGLER – i korte trekk:

  For seilinger under 15 dager:

• Avbestilling 50 dager eller mer før avreise: Depositum per person 2 750 NOK* (Carica tar 750,- pr. person i avbestillingsgebyr, beløpet vil bli trukket fra sluttfaktura)

• Avbestilling 49 - 31 dager før avreise: 50 % av reisens grunnpris*

• Avbestilling 30 - 15 dager før avreise: 75 % av reisens grunnpris*

• Avbestilling mindre enn 14 dager før avreise: 100 % av reisens grunnpris*

Over 15 dager

• Avbestilling 50 dager eller mer før avreise: Depositum per person 6 480 NOK* (Carica tar 750,- pr. person i avbestillingsgebyr, beløpet vil bli trukket fra sluttfaktura)

• Avbestilling 49 - 31 dager før avreise: 50 % av reisens grunnpris*

• Avbestilling 30 - 15 dager før avreise: 75 % av reisens grunnpris*

• Avbestilling mindre enn 14 dager før avreise: 100 % av reisens grunnpris*

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
carica_cruise%20by%20travelnet_logo-kopi

Andre reiser

Spesialtilbud for våre gjester!
Fra Kr 16.696,- inkl fly
Royal Caribbean er stolte over å lansere sitt nyeste tilskudd, Utopia of the Seas! Skipet kommer i juli 2024, vil bli det 6. Oasis-klasse skipet og...
Fra kr 6907.- per person
Opplev cruise fra Oslo til de vakre skattene i Nord-Europa!
MSC Cruises - Opplev cruise fra Oslo til de vakre skattene i Nord-Europa!
Gå ikke glipp av årets bestselger! Sommeren 2025 kan du igjen oppleve cruise fra Oslo og Stockholm til de vakre skattene i Nord-Europa.
Fra kr. 13.000,- per person