Gruppecruise: Opplev Island med Celebrity Silhouette

takeoff
AVREISESTED
Reykjavik
destination
REISEMÅL
Island
calendar2
DATO
08.08.2025-15.08.2025
Fra Kr 23.064,-
Bli med på en fantastisk gruppetur til Island og opplev flere fjorder kombinert med et vakkert skip fra Celebrity Cruises.

Dette cruiset vil gå i august 2025, og pr nå er ikke flyruter klare.

På dette cruiset vil vi overnatte i Reykjavik og cruiset er på 7 netter.

Så snart flyprisene er klare, kommer vi tilbake med en total pakkepris.

SEILINGSRUTE

Celebrity Cruises - Gruppecruise: Opplev Island med Celebrity Silhouette

Island på sitt vakreste!


Opplev Islands fantastiske natur og kultur på en 7- netters cruise med Celebrity Silhouette.
Du vil besøke spennende steder som Akureyri, Isafjordur og Grundarfjordur, og kan se spektakulære fossefall, geysirer, vulkaner og isbreer.
Om bord kan du nyte luksuriøs komfort, utsøkt mat og underholdning av høy klasse.
Dette er en reise du ikke vil gå glipp av!

island 5

Dag 1                                    08.august

Reykjavik
Islands hovedstad og største by ligger på landets sørvestkyst i spissen av Faxafloi-bukten. Reykjavik ble bosatt i 877 e.Kr., og har vokst til en viktig havneby. Den er regjerings- og utdanningssenter med teatre, museer og observatorier. Det som er fascinerende, er at denne moderne byen fortsatt bruker vann fra nærliggende varme kilder til å varme opp alle bygningene sine.
Når du er på cruise i Reykjavik, kan du:
- oppdage matkulturen. Sjømaten er utrolig god nesten hvor som helst i byen, og tradisjonell nordisk klippfisk eller fiskegryter er lett tilgjengelige.
- Besøke Nasjonalmuseet på Island, som viser den islandske historien fra vikingtiden til i dag.
- Beundre arkitekturen og akustikken i Harpa, et konserthus og konferansesenter som ligger ved havnen.
- Utforske de geotermiske bassengene og badstuene i Reykjavik, som er en del av den islandske livsstilen og helsekulturen.
- Se den imponerende Hallgrímskirkja, en luthersk kirke som er det høyeste bygget i Reykjavik og har en fantastisk utsikt over byen fra tårnet.
- Utforsk byens kunstneriske butikker for autentiske islandske suvenirer, samt alt fra klær og smykker til vesker av fiskeskinn og skjerf.

blue lagoon

Dag 2                                    09.august

Til sjøs

 island 1

Dag 3                                    10.august

Djúpivogur
Lengst sørøst på Island ligger den sjarmerende landsbyen Djupivogur, omgitt av fargerike hus og store landskap. Denne kystperlen har vikingopprinnelse og er et paradis for dyrelivsentusiaster og fugletittere.
Oppdag kunsten som er dedikert til disse lokale fuglene, spesielt ‘’Eggs of Merry Bay’’ – et verk av Sigurður Guðmundsson som viser 34 enorme granitt egg, hver som representerer en lokal fugleart - som står langs veien ved bukta. Resten av landskapet, inkludert Vatanjökull nasjonalpark, byr på fjorder, isbreer og daler med muligheter for isbrevandring og isgrottebesøk. Hvis du er ute etter natur, friluftsliv og noe utenom det vanlige, er Djupivogur stedet for deg.

island 4

Dag 4                                    11.august

Seydisfjordur
en skjønn liten by, med 800 innbyggere, gjemt bort i enden av en dyp fjord, øst på Island. Omringet av vulkaner, fossefall og om sommeren, grønne enger prikket med lilla lupiner. Dette var tidligere knutepunktet for sildefiske og nå er det et populært cruisestopp.
Gå langs de fargerike trehus og den berømte regnbue-malte gaten som fører til den vakre blå kirken mens du nyter frisk, klar luft.
Området ble befolket i 1848 av norske fiskere og disse fiskerne bygde mange av de eksisterende bygningene. Seyðisfjörður ble brukt som base for britiske og amerikanske militære styrker under andre verdenskrig.
Dykk inn i islandsk kunstkultur, og feir Seydisfjordurs rike historie som et kreativt fellesskap. Gå på eventyr i fantastiske naturomgivelser mens du vandrer mot de Gufufoss-fossene, mens langs stranden kan du være på utkikk etter sel og niser.

island 3

Dag 5                                    12.august

Akureyri
ligger innerst i den 60 km lange Eyjafjörður på Islands nordkyst og er landets nest største by. Den er et viktig regionalt handels- og servicesenter, og største by utenfor hovedstadsregionen. Den har en kul kaféscene, en voksende gourmetbevegelse og et yrende natteliv som beviser at denne byen er mer enn man kan se. Fra fabelaktige sommerfestivaler drevet av midnattssolen, som Akureyri Summer Arts-festival (slutten av juni-slutten av august), til en av Islands beste skisteder, Akureyri er en avslappet nordisk by full av kontraster.
Svev inn i den blå himmelen for å oppdage Grímsey øy, hjem til bare 102 innbyggere og tusenvis av sjøfugler.
Byens botaniske hage er kjent for sin samling av 2000 blomsterarter, både lokale og hentet fra andre steder i verden, og vel verdt et besøk. Utforsk de eldgamle lavaformasjonene til Dimmuborgir (labyrinter av stein, huler og tårn laget av avkjølt lava) og det geotermiske landskapet med gotisk og eventyrlignende trekk.
Utforsk disse unike lavaformasjonene og la deg bli fortryllet av Islands naturlige underverk!Dag 6                                    13.august

Isafjordur
den største byen på Vestfjordene-halvøya, er kjent for sitt fantastiske landskap. Her kan gjestene nyte og et bredt utvalg av utendørsaktiviteter fra sykling, fotturer, kajakkpadling og ridning til hvalsafari. De kan utforske historien til byen som startet som en handelspost på 1500-tallet med vekst utløst på 1800-tallet av saltfiskproduksjon som fremdeles er den viktigste industrien for byen.
 
Dag 7                                    14.august

Til sjøs

island 7


Dag 8                                    15.august

Reykjavik
Transfer til flyplass og hjemreise til Stavanger/Trondheim


Velkommen ombord på et minnesrikt cruise!

 

Celebrity Cruises - Gruppecruise: Opplev Island med Celebrity Silhouette

UTVID REISEN:

OPPGRADER LUGAR: 

Vi opplever hyppigere endringer i prisene fra våre rederier for tiden, og det er ikke sikkert vi har rukket å publisere den siste versjonen i alle våre forslag. Vi skal imidlertid ha akkurat de samme prisene som rederiene selv , så la oss finne de rette priser ved kontakt.

Pris per person i dbl. lugar kr. 23.065,- som inkluderer:


• Verandalugar
• Alle måltider ombord, Classic Drikkepakke og Wifi
• Tips til personalet
• Reiseleder fra Carica ved min. 20 påmeldte

Så snart vi får flypriser vil vi også legge inn:
  • Fly fra Stavanger/Trondheim tur og retur
  • Overnatting Reykjavik
  • Transfer
Pr nå ligger KUN prisen for cruiset inne, så totalprisen vil endre seg!

 

Reisen inkluderer

Celebrity Silhouette

Celebrity Cruises

Silhouette_1
Celebrity4
Celebrity-Cruises-Logo_svg

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises består av 15 skip som seiler over hele verden. Skipene har moderne luksus med en unik kombinasjon av førsteklasses lugarer, live underholdning, eksepsjonelle kjøkken og ypperlig service. Det er opptil 12 spisesteder på hvert skip, alt fra italienske smaker i Tuscan Grille til franske spesialiteter i Murano. Skipene tar deg md til noen av de mest fascinerende destinasjoner i verden.

Hver reiserute gir deg mulighet til å besøke flere destinasjoner med spennende kultur og historie. Cruisene varierer i lengde fra 6-21 netter. Oppdag en ny form for luksus om bord på Celebrity Cruises. Alle skipene inneholder alt du måtte ønske av fasiliteter og service slik at du får en uforglemmelig og komfortabel ferie.

Når du reiser med Celebrity Cruises er følgende inkludert: Alle måltider i flere av restaurantene, Classic drikkepakke, Wifi, Show i teateret, Te og kaffe, Kino, Snacks 24 timer i døgnet, Live musikk, Room service, Nattklubb, Bibliotek, Fitness senter, Barne- og ungdomsklubber, Solarium, Løpebane, Danskekurs, Kokkekurs, Vinsmaking, Andre kurs og undervisninger, Lawn Club, Basketballbane, Svømmebasseng, Boblebad og mye mer.
 

AVBESTILLINGSREGLER – i korte trekk:

  For seilinger under 15 dager:

• Avbestilling 50 dager eller mer før avreise: Depositum per person 2 750 NOK* (Carica tar 750,- pr. person i avbestillingsgebyr, beløpet vil bli trukket fra sluttfaktura)

• Avbestilling 49 - 31 dager før avreise: 50 % av reisens grunnpris*

• Avbestilling 30 - 15 dager før avreise: 75 % av reisens grunnpris*

• Avbestilling mindre enn 14 dager før avreise: 100 % av reisens grunnpris*

Over 15 dager

• Avbestilling 50 dager eller mer før avreise: Depositum per person 6 480 NOK* (Carica tar 750,- pr. person i avbestillingsgebyr, beløpet vil bli trukket fra sluttfaktura)

• Avbestilling 49 - 31 dager før avreise: 50 % av reisens grunnpris*

• Avbestilling 30 - 15 dager før avreise: 75 % av reisens grunnpris*

• Avbestilling mindre enn 14 dager før avreise: 100 % av reisens grunnpris*

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
carica_cruise%20by%20travelnet_logo-kopi

Andre reiser

Spesialtilbud for våre gjester!
Fra Kr 16.696,- inkl fly
Royal Caribbean er stolte over å lansere sitt nyeste tilskudd, Utopia of the Seas! Skipet kommer i juli 2024, vil bli det 6. Oasis-klasse skipet og...
Fra kr 6907.- per person
Opplev cruise fra Oslo til de vakre skattene i Nord-Europa!
MSC Cruises - Opplev cruise fra Oslo til de vakre skattene i Nord-Europa!
Gå ikke glipp av årets bestselger! Sommeren 2025 kan du igjen oppleve cruise fra Oslo og Stockholm til de vakre skattene i Nord-Europa.
Fra kr. 13.000,- per person