Gruppecruise: Panama kanalen og ABC øyene

Bucket liste cruise!
takeoff
AVREISESTED
Fort Lauderdale
destination
REISEMÅL
Fort Lauderdale
calendar2
DATO
02.02.2025-14.02.2025
Fra Kr 36.105,-
Mange av våre cruisegjester ønsker å oppleve Panama kanalen. Her får du en vakker kombinasjon med ABC øyene. 11 netter ombord på design skipet Celebrity Beyond i beste perioden i Karibean.
Velkommen ombord på gruppecruise!

SEILINGSRUTE

03. feb: Fort Lauderdale                           
04. feb: Til sjøs
05. feb: Til sjøs
06. feb: Cartagena/Colombia                              
07. feb: Panama Canal (Cruising)                    
07. feb: Colon/Panama
08. feb: Til sjøs             
09. feb: Oranjestad/Aruba
10. feb: Kralendijk/Bonaire
11. feb: Willemstad/Curacao
12. feb: Til sjøs
13. feb: Til sjø
14. feb: Fort Lauderdale

Celebrity Cruises - Gruppecruise: Panama kanalen og ABC øyene

Dag 1 - 03.februar 

Fort Lauderdale, Florida 

På 1800-tallet bygde William Lauderdale en festning. I dag, er byen med sine sandstrender og cruiseskiphavner et populært turistmål, og har mange kanaler, vassdrag og kunstige sjøer, noe som har gitt byen tilnavnet «Amerikas Venezia». Spaser langs den berømte strandpromenaden, bare 15 minutter fra havnen, og dykk ned i det varme Atlanterhavet.  

Oppdag Floribbean-kjøkkenet, en fusjon av gamle favoritter fra Florida med nye karibiske påvirkninger. Lokal sjømat inkluderer hummer, mahi-mahi (ligner på makrell), pompano, snapper, tunfisk og steinkrabber.  

Før du går på cruise fra Fort Lauderdale, er det flere flotte steder du bør utforske: 

Las Olas Boulevard: Ta en spasertur langs denne sjarmerende gaten som er kjent for sine butikker, restauranter og kunstgallerier. Det er et flott sted å nyte atmosfæren og kanskje finne noen suvenirer. 

Riverwalk Fort Lauderdale: Utforsk Riverwalk-området langs elven New River. Her finner du vakre parker, kafeer, museer og flott utsikt.  

Fort Lauderdale Beach: Nyt solen og sanden på Fort Lauderdales vakre strender. Du kan også ta en spasertur langs strandpromenaden og se på båtene som seiler forbi. 

Bonnet House Museum & Gardens: Dette vakre stedet kombinerer kunst, historie og natur. Utforsk de frodige hagene, det historiske huset og den unike samlingen av kunstverk.  

Stranahan House: Dette historiske huset er en perle langs elven New River. Lær om Fort Lauderdales tidlige dager, utforsk de restaurerte rommene og nyt den vakre utsikten.  

 

Dag 2 og 3 -  4. – 5.februar 

Til sjøs 

Dag 4 - 6.februar 

Cartagena, Colombia  

colombia cartagena

Cartagena er kjent for sin blending av kystskjønnhet, historisk betydning og krysskulturell påvirkning. Her er noen av de mest fremtredende trekkene ved denne fantastiske colombianske byen: 

Gamlebyen: Vandre gjennom de labyrintiske gatene i Cartagenas gamleby, som en gang beskyttet byen mot sjørøvere på 1600-tallet. Her kan du oppleve historien mens du lytter til den lokale champeta-musikken som strømmer ut fra åpne vinduer. De overdådige herskapshusene, dekorert med utsmykkede dørhåndtak, lyserosa blomster og colombianske flagg, har blitt omgjort til butikker, restauranter, boutiquehoteller, kunstgallerier og museer som avdekker byens historie.  

Ikke gå glipp av Palacio de la Inquisición på Plaza de Bolívar, med sin skremmende samling torturinstrumenter brukt under kolonitiden.  

Castillo San Felipe de Barajas: Dette ikoniske landemerket, Sør-Amerikas største festning. 

Cartagena er også kjent for sitt fantastiske kjøkken og noen av de beste restaurantene i Colombia. 
 

Dag 5 - 7. februar 
Panamakanal (cruising) 

panamakanalen

Å cruise gjennom Panamakanalen er en unik opplevelse. Denne kanalen binder Atlanterhavet og Stillehavet sammen gjennom en serie av sluser og kanaler. Panamakanalen, som feiret sitt 100-årsjubileum i 2015, er mer populær enn noensinne.  

Her er noen høydepunkter når du seiler gjennom denne ingeniørkunstens underverk: 

Naturopplevelser: Nyt vakre solnedganger mens du seiler gjennom kanalen. Den naturskjønne utsikten på hver side er enestående. 

Ingeniørkunst: Seil gjennom slusene og beundre den imponerende ingeniørkunsten som gjør det mulig å krysse fra Atlanterhavet til Stillehavet. 

Colón: Som verdens nest største tollfrie havn, tilbyr Colón rikelig med shopping. Det representerer også porten til mange steder av økologisk interesse, inkludert Chagres nasjonalpark, et 3 000 000 hektar stort regnskogreservat, og Gamboa regnskogreservat, som ligger innenfor Soberania nasjonalpark. 
 

Dag 6 - 8.februar 
Til sjøs 
 

Dag 7 - 9.februar 
Oranjestad, Aruba 

Oranjestad, hovedstaden på Aruba, er kjent for sin unike blanding av kultur, historie og naturskjønnhet. Her er noen av de mest fremtredende trekkene ved denne fantastiske byen: 

Fargerik arkitektur: Utforsk de fargerike og restaurerte bygningene i sentrum av Oranjestad. Limegrønne bygninger som Rådhuset på Wilhelminastraat gir et innblikk i øyas kulturelle arv. 

California-fyret og Sasariwichi Dunes: Besøk California-fyret, et ikonisk landemerke med fantastisk utsikt over kysten. I nærheten finner du de vakre Sasariwichi Dunes, et naturområde som er hjemmet til sjeldne arter som gigantiske havskilpadder, mantastråler og ørnrokker. 

National Archaeological Museum Aruba: Utforsk nasjonalmuseet, som gir innsikt i Arubas rike historie og kulturarv. Museet ligger i området Schelp. 

Strender og vannaktiviteter: Oranjestad har også vakre strender, og du kan nyte alt fra snorkling og dykking til seiling langs kysten. 
 

Dag 8 - 10.februar 
Kralendijk, Bonaire 

aruba

Kralendijk er hovedstaden på Bonaire, en øy i De nederlandske Antiller. Kralendijk er omgitt av sjarmerende hus i pastellfarger, i nyanser av rosa, oransje og limegrønt. Byen er kjent for sitt fantastiske dykkeliv, og den livlige verden under havet er det som tiltrekker besøkende til denne avslappede øya. Bonaire er omgitt av et marint reservat som starter ved stranden og strekker seg 60 meter i dybden langs hele kystlinjen.  

Cruises til Bonaire byr også på godbiter som flamingoer, fotturer og det eneste barbeinte kasinoet i Karibien. Ta turen til sentrum, til Rincon-området, der du finner et utvalg flotte restauranter med autentisk lokal mat, som den nederlandske snacken Frikandel, en dypfryst pølse, eller den kreolske gumbostuingen kalt Yambo.  
 

Dag 9 - 11.februar 
Willemstad, Curacao 
 

Willemstad, hovedstaden på Curaçao, er kjent for et tradisjonelt nederlandsk bylandskap. Her er noen av de mest fremtredende trekkene ved denne flotte byen: 

Fargerik arkitektur: Utforsk de candy-fargede bygningene i Willemstad. Byen er en UNESCOs verdensarvsted og har en skattkiste av ting å gjøre. De pastellfargede bygningene, de flerkulturelle distriktene, gamle militære festninger og utrolig gatekunst er noen av høydepunktene. 

Gatekunst: Ta en selvstyrt gatekunsttur. Uansett hvilket område av Willemstad du utforsker (alle er lett tilgjengelige til fots!), vil fargerike kunstverk møte deg ved hvert hjørne. 

Historisk distrikt: Utforsk Willemstads historiske distrikt, som gir et glimt av øyas rike koloniale arv Queen Emma Bridge og Handelskade gir fantastisk utsikt over vannet, mens Rif Fort tilbyr en blanding av historie, underholdning og shopping. 

Dykking og snorkling: Curaçao er kjent for sitt fantastiske undervannsliv. Svøm med sjarmerende delfiner eller dykk ned til korallrevet. Utforsk også de mystiske Hato-hulene med sine stalaktitter og stalagmitter. 

Kultur og mat: Prøv lokale vafler, ferskskårne pommes frites med sauser, og rå sild servert med sylteagurk. Favoritter inkluderer stuet geit, kjøtt pakket inn i bananblader og andre retter.  Utforsk de livlige utendørsmarkedene i Punda og Otrobanda for tradisjonelle blå Delft-figurer og ost. 

Etter en dag med oppdagelser, lene deg tilbake, slapp av og se solnedgangen over et glass tradisjonell blå curaçao. Landhuis Chobolobo, en historisk herregård fra 1800-tallet som du kan besøke, er hjemmet til den berømte likøren. Curaçaos kjøkken inkluderer både indonesiske og nederlandske tradisjoner.  
 

Dag 10 og 11 - 12. – 13.februar 
Til sjøs 
 

Dag 12 - 11.november 
Fort Lauderdale  

Transfer til flyplass 
 

 
Velkommen ombord på et minnerikt cruise! 

 


 
Cato2

REISELEDER / Cato Melkstavik

Cato har 20 års erfaring som reiseleder og jobber som daglig leder av Carica-cruise by TRAVELNET.
Han har vært på alle skipene til Celebrity og vil ta godt vare på deg på vårt gruppecruise i Panama kanalen.
Dette cruiset står også på Cato sin Bucket Liste :-)

Celebrity Cruises - Gruppecruise: Panama kanalen og ABC øyene

UTVID REISEN:

Vi kommer til å ta en natt i Fort Lauderdale før cruiset starter.

Flyreisen vil bli klar i slutten av mars, da prisene enda ikke er lagt ut.

OPPGRADER LUGAR: 

Vi opplever hyppigere endringer i prisene fra våre rederier for tiden, og det er ikke sikkert vi har rukket å publisere den siste versjonen i alle våre forslag. Vi skal imidlertid ha akkurat de samme prisene som rederiene selv , så la oss finne de rette priser ved kontakt.

Gruppeprisen er pr person i delt lugar.

Ønsker du singel lugar, kontakt oss for tillegg.

11 netter med Celebrity Beyond

Utvendig lugar             Kr 36.105,- pr person
Infinity Verandalugar   Kr 41.625,- pr person

PRISEN INKLUDERER ALLE MÅLTIDER, SKATTER/AVGIFTER, TIPS TIL PERSONALET, CLASSIC DRIKKEPAKKE OG WIFI

Flypriser og landarrangement vil bli klare våren 2024

Reiseleder fra Carica ved minimum 20 deltagere

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise.

Celebrity Cruises

Celebrity4
Celebrity-Cruises-Logo_svg

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises består av 15 skip som seiler over hele verden. Skipene har moderne luksus med en unik kombinasjon av førsteklasses lugarer, live underholdning, eksepsjonelle kjøkken og ypperlig service. Det er opptil 12 spisesteder på hvert skip, alt fra italienske smaker i Tuscan Grille til franske spesialiteter i Murano. Skipene tar deg md til noen av de mest fascinerende destinasjoner i verden.

Hver reiserute gir deg mulighet til å besøke flere destinasjoner med spennende kultur og historie. Cruisene varierer i lengde fra 6-21 netter. Oppdag en ny form for luksus om bord på Celebrity Cruises. Alle skipene inneholder alt du måtte ønske av fasiliteter og service slik at du får en uforglemmelig og komfortabel ferie.

Når du reiser med Celebrity Cruises er følgende inkludert: Alle måltider i flere av restaurantene, Classic drikkepakke, Wifi, Show i teateret, Te og kaffe, Kino, Snacks 24 timer i døgnet, Live musikk, Room service, Nattklubb, Bibliotek, Fitness senter, Barne- og ungdomsklubber, Solarium, Løpebane, Danskekurs, Kokkekurs, Vinsmaking, Andre kurs og undervisninger, Lawn Club, Basketballbane, Svømmebasseng, Boblebad og mye mer.
 

AVBESTILLINGSREGLER – i korte trekk:

  For seilinger under 15 dager:

• Avbestilling 50 dager eller mer før avreise: Depositum per person 2 750 NOK* (Carica tar 750,- pr. person i avbestillingsgebyr, beløpet vil bli trukket fra sluttfaktura)

• Avbestilling 49 - 31 dager før avreise: 50 % av reisens grunnpris*

• Avbestilling 30 - 15 dager før avreise: 75 % av reisens grunnpris*

• Avbestilling mindre enn 14 dager før avreise: 100 % av reisens grunnpris*

Over 15 dager

• Avbestilling 50 dager eller mer før avreise: Depositum per person 6 480 NOK* (Carica tar 750,- pr. person i avbestillingsgebyr, beløpet vil bli trukket fra sluttfaktura)

• Avbestilling 49 - 31 dager før avreise: 50 % av reisens grunnpris*

• Avbestilling 30 - 15 dager før avreise: 75 % av reisens grunnpris*

• Avbestilling mindre enn 14 dager før avreise: 100 % av reisens grunnpris*

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
carica_cruise%20by%20travelnet_logo-kopi

Andre reiser

Royal Caribbean er stolte over å lansere sitt nyeste tilskudd, Utopia of the Seas! Skipet kommer i juli 2024, vil bli det 6. Oasis-klasse skipet og...
Fra kr 6907.- per person
Opplev cruise fra Oslo til de vakre skattene i Nord-Europa!
MSC Cruises - Opplev cruise fra Oslo til de vakre skattene i Nord-Europa!
Gå ikke glipp av årets bestselger! Sommeren 2024 kan du igjen oppleve cruise fra Oslo og Stockholm til de vakre skattene i Nord-Europa.
Fra kr. 10.629,- per person
FAMILIE CRUISE MSC World Europa - 27.oktober 2024 - 7 netter fra Genoa
MSC Cruises - FAMILIE CRUISE MSC World Europa - 27.oktober 2024 - 7 netter fra Genoa
Med familie på 4 kan du gjøre et cruisekupp i høstferie. MSC WORLD EUROPA har priser fra 36.856,-NOK for 2 voksne og 2 barn (2-11år), med en...
Fra Kr 36.856.- for 2 voksne og 2 barn