Hvorfor ta med barna på cruise?

La barna oppleve verdens flotteste skip
takeoff
AVREISESTED
Middelhavet
destination
REISEMÅL
Middelhavet
calendar2
DATO
01.01.2024-31.10.2024
Barnepris fra Kr 1.399,-Opplev familievennlige Royal Caribbean som i vinter seiler i Karibean. De har et stort fokus på barn, og skipene har masse gode aktiviteter fra morgen til kveld.
Til våren er flere av de flotte familieskipene tilbake i Middelhavet.

girl

SEILINGSRUTE

Ulike destinasjoner fra Miami, Ft Lauderdale og Orlando i vinter.

Eksempel på reiserute med Oasis of the Seas for vinteren 2024
Dag 1: Miami
Dag 2: Nassau
Dag 3: PPerfect Day at Cococay, Bahamas
Dag 4: Til sjøs
Dag 5: Labadee, Haiti
Dag 6: Falmouth, Jamaica
Dag 7: Til sjøs
Dag 8: Miami

Ulike destinasjoner fra Barcelona, Roma, Athen og Ravenna
Kontakt oss for nærmere beskrivelse av skip, periode og reiserute.

Eksempel på reiserute med Explorer of the Seas for sommeren 2024
Dag 1: Ravenna/Italia
Dag 2: Split/Koratia
Dag 3: Bari/Italia
Dag 4: Dubrovnik/Kroatia
Dag 5: Korfu/Hellas
Dag 6: Sicilia/Italia
Dag 7: Napoli/Italia
Dag 8: Roma/Civitavecchia

Royal Caribbean Cruiseline - Hvorfor ta med barna på cruise?

Cruise med barn – de beste tipsene


Vannsklier, familiedisko og mat som alle liker. Og nye spennende steder å gå i land hver dag! Feriebudsjettet har du steinkontroll på – det meste er jo inkludert i prisen. Hvis dere vurderer å reise på familiecruise, men synes at det er vanskelig å velge blant alle cruisene, skal du se fortsette å lese.

 

Cruise som barna elsker!
 

Å ta med seg barna på et cruise er mest sannsynlig den beste garantien for en ferie uten krangling. Ombord på den flytende hotellresorten finnes det en overflod av sånt som får barn til å hoppe høyt av glede. Som bølgebasseng, klatrevegger og sjokoladefontener. Og hvis du selv drømmer om å både gjøre ting sammen med familien samt få tid til å slappe av innimellom har du kommet på rett sted. Når du går om bord kan du vinke ha det til feriestresset – nå er det tid for å slappe av!


Hvorfor skal man dra på familiecruise?
 

• Aktiviteter for alle – vannsklier, yoga og glitrende kveldsshow
• Avkobling – spa, soft musikk og myke solsenger
• Barneklubber – lett å møte kompiser på samme alder
• Opplev spennende steder – gå i land og se storbyer eller paradisøyer
• Komfortabelt – ingen kofferter som skal pakkes mellom stoppene, alt finnes innen rekkevidde
• Prisgunstig – det meste er inkludert, fra is og bufféer til sportsaktiviteter og musikaler.
• Barnepass – hvis du vil ha en middag på to manns hånd en kveld
• Valgfrihet – buffé eller à la carte, bli om bord eller gå i land, slapp av eller rør på deg? Du velger!
 

Familiecruise med ekstra av alt
 

Vil du ta med hele familien på et cruise som oser av luksus skal du velge et stort skip som er en kombinasjon av luksushotell, fornøyelsesby og aktivitetspark. De kan ha opptil 18 dekk og romme opptil 5000 passasjerer uten at det blir trangt. Om bord finnes det noe for alle, så disse store skipene er perfekte hvis man reiser flere generasjoner sammen. Du kan velge mellom opp mot 20 restauranter, med alt fra barnevennlige bufféer til japansk Teppanyaki. I tillegg til at det finnes store badeland med vannsklier og bølgebasseng kan det finnes spektakulære ting som robotbarer og en racerbane på øverste dekk. Helt klart wow-faktor og så mye å velge mellom at det kanskje blir vanskelig å forlate skipet når det er i havn. Og fakta er at det er helt greit å bli igjen om bord ved noen av stoppene hvis man vil det. Her er noen tips:Royal Caribbean Cruiseline - Hvorfor ta med barna på cruise?

UTVID REISEN:

Ønsker du å forlenge turen med noen dager eller kanskje en uke?
Vi hjelper deg å bestille fly og hotell slik at det passer med en utvidelse i for eller ettekant av cruiset. Vi har også tips på hva du må oppleve på de ulike destinasjonene.

 

OPPGRADER LUGAR: 

Vi opplever hyppigere endringer i prisene fra våre rederier for tiden, og det er ikke sikkert vi har rukket å publisere den siste versjonen i alle våre forslag. Vi skal imidlertid ha akkurat de samme prisene som rederiene selv , så la oss finne de rette priser ved kontakt.

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise.

Royal Caribbean Cruiseline

Allure%20of%20the%20Seas%203
RCCL%20logo

Royal Caribbean Cruiseline

Royal Caribbean International (RCI) eies av Royal Caribbean Cruises Ltd som også eier  Celebrity Cruises. Dette utgjør verdens nest største rederi, og bare RCCL har hele 26 skip i flåten hvis vi også inkluderer det aller nyeste skipet "Wonder of the Seas" som er seilingsklar mars 2022.

Royal Caribbean er godt kjent hos de fleste - cruiseskipene varierer fra mellomstore til de aller største cruiseskipene i verden. De har cruise som passer for alle - seiler på de fleste hav og tilbyr gode cruisepakker inkl fly og hotell. Carica har tilgang til alle cruise med Royal Caribbean og som agent er prisene og kampanjene selvsagt de samme som hos rederiet.

Royal Caribbean har en avslappet atmosfære ombord - her velger du selv hva du vil være med på. La barna få boltre seg i bassengene, vannskliene og i klatreveggen. Ungdommen vil også kose seg her - spillrom, basketballbane, treningssenter eller diskotek. Vi voksne liker kanskje å finne oss en solseng, slappe av med en god bok og litt musikk på øret. Nyt det blå havet til en forfriskende drink! Boblebad, SPA, kasino, utflukter i land - på egen hånd eller i gruppe. Velg mellom en rekke restauranter ombord - kos dere som par eller som familie, prøv en ny rett hver kveld! Kanskje finner du din favoritt her? Det er mye god mat å velge mellom! Om kvelden er det showtime!

Kos deg sammen med dine kjære eller bli kjent med nye mennesker. Trekk deg tilbake og slapp av på din egen balkong mens du nyter synet av det blå blå Middelhavet eller det turkiskblå karibien.

 
AVBESTILLINGSREGLER – i korte trekk:

Avbestilling - Kostnad per person

 

For seilinger under 15 dager:

• Avbestilling 50 dager eller mer før avreise: Depositum per person 2 750 NOK* (Carica tar 750,- pr. person i avbestillingsgebyr, beløpet vil bli trukket fra sluttfaktura)

• Avbestilling 49 - 31 dager før avreise: 50 % av reisens grunnpris*

• Avbestilling 30 - 15 dager før avreise: 75 % av reisens grunnpris*

• Avbestilling mindre enn 14 dager før avreise: 100 % av reisens grunnpris*

Over 15 dager

• Avbestilling 50 dager eller mer før avreise: Depositum per person 6 480 NOK* (Carica tar 750,- pr. person i avbestillingsgebyr, beløpet vil bli trukket fra sluttfaktura)

• Avbestilling 49 - 31 dager før avreise: 50 % av reisens grunnpris*

• Avbestilling 30 - 15 dager før avreise: 75 % av reisens grunnpris*

• Avbestilling mindre enn 14 dager før avreise: 100 % av reisens grunnpris*

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
carica_cruise%20by%20travelnet_logo-kopi

Andre reiser

Spesialtilbud for våre gjester!
Fra Kr 16.696,- inkl fly
Royal Caribbean er stolte over å lansere sitt nyeste tilskudd, Utopia of the Seas! Skipet kommer i juli 2024, vil bli det 6. Oasis-klasse skipet og...
Fra kr 6907.- per person
Opplev cruise fra Oslo til de vakre skattene i Nord-Europa!
MSC Cruises - Opplev cruise fra Oslo til de vakre skattene i Nord-Europa!
Gå ikke glipp av årets bestselger! Sommeren 2025 kan du igjen oppleve cruise fra Oslo og Stockholm til de vakre skattene i Nord-Europa.
Fra kr. 13.000,- per person