Seil inn i en verden av luksus med SeaDream Yacht Club!

Hva kjennetegner SeaDream Yacht Club?

SeaDream tilbyr et bredt utvalg av vannsportaktiviteter, gourmetmat i verdensklasse, åpen bar hvor alt er inkludert i prisen.
Med en kapasitet på 112 gjester og en besetning på 95 som skjemmer bort gjestene til enhver tid, vil SeaDream gi den ultimate private yachtopplevelse.
Sov under stjernene i ”Balinese dreambeds”, nyt måltider inne eller ute, utforsk nye steder på dag- og kveldstid og opplev ditt eget unike eventyr. Gjestene elsker også de forskjellige reiserutene som inkluderer en blanding av populære havner sammen med flere mindre, sjarmerende som er utilgjengelige for større fartøyer. SeaDream Innovation seiler i alle type farvann og SeaDream I og II seiler i Karibien og Middelhavet.

 

Bli bedre kjent med SeaDream Yacht Club:

Hva gjør dette lille luksusskipet så spesielt? Det har ikke underholdning i Las Vegas-stil, flere spiserom eller glitrende salonger.
Hva SeaDream I og II har, er 95 profesjonelle mannskaper for de 112 gjestene som utmerker seg i å forutse og tilby riktig servicenivå.
Skipet har også noe av det flotteste flytende kjøkkenet, og pga alt er inkludert, trenger du ikke hente nøkkelkortet ditt hver gang du vil ha en drink eller en flaske vann.

Middag starter med et utvalg av to eller flere forretter, etterfulgt av en mellomrett med suppe og / eller salat, hjemmelaget sorbé eller frossen yoghurt, og et bredt utvalg av hovedretter som alltid inneholder flere elementer av en internasjonal smak (ofte pasta), storfekjøtt, svinekjøtt, sjømat eller kylling. Noen av hovedretter kan også serveres som en liten forrett. Servitørene lærer raskt alles navn og personlige preferanser, noe som bidrar til den komfortable matopplevelsen.

Når du seiler med SeaDream er alt er inkludert, bortsett fra spabehandlinger og de dyreste vinene i vinkjelleren, du kan sove under stjernene på dekk, kose deg med utflukter og aktiviteter som Caviar Splash, det er gratis vannsport i SeaDreams marina, utsøkt personlig service med nesten en ansatt pr. gjest.
 

Ønsker du å bestille cruise med SeaDream?


Hva kjennetegner Yachtene til SeaDream?

SeaDream I og II


SeaDream I og II staterooms på dekk 2, 3 og 4 er alle identiske med unntak av vinduene. Hyttene på dekk 2 har to porthole, mens de på dekk 3 og 4 har et stort vindu. Disse lugarene på 18m2 kan virke små for prisen på dette luksuscruiset, men er ganske store sammenlignet med andre  yachter. Selv om disse lugarene kalles suiter, skiller bare en gardin sove- og sittegruppen. Sengene står nær vinduet og sittegruppen nær badet og døren til gangen. Denne designen lar den ene beboeren sove uten forstyrrelser, mens den andre har tilgang til badet, sofaen og gangen ved bare å lukke den mørke gardinen fra gulv til tak. De komfortable sengene har fantastiske sengetøy av høy kvalitet og et utvalg puter.

Disse vanlige lugarene har et stort speil, og et opplyst sminkespeil ved foten av sengen, to nattbord, leselys, hårføner, safe, flatskjerm-TV, CD / DVD-spiller, minibar, og ganske mye av skuffer og hyller til lagringsplass. Skipet er stort sett veldig stille, bortsett fra området nær pianobaren akterut på dekk 4. De som liker å legge seg tidlig eller er lette sviller, vil kanskje be om en staterom fremover på dekk 4 eller på et annet dekk.

Alle rommene har romservice døgnet rundt, toalettartikler fra Bulgari og sjokolade om kvelden på puten. En unik funksjon som er inkludert er et monogrammet pyjamassett for hver passasjer, perfekt for å sove utendørs på solsengene.

SeaDream I og II har 16 av Commodore Club Suites, som er nesten dobbelt så store som standardrom, med 35m2.  Disse suitene er faktisk to av vanlige lugarer kombinert, så de har to komplette bad og en dør som forbinder separat soverom og stue.

Admiral Suiten finnes midtskip på dekk 4 og ligger i nærheten av heis, bibliotek og pianobar. Den har tre store vinduer, separate sove- og sittegrupper, og 1,5 bad.
Owner's Suite er SeaDream I og  II`s største, med 45m2. Det er den eneste innkvarteringen med badekar og separat dusj. Suiten har separate sove- og sittegrupper og 1,5 bad.
SeaDream Innovation har større lugarer, de starter fra 29m2 og de fleste har balkong. Innovation har og tre marinaer.

Hvordan er lugarene/suitene om bord SeaDream?

Standard suiten er på 18m2 med baderom av marmor og massasjedusj. Badekåpe og tøfler ligger klar til eget bruk. Du har egen sittegruppe, TV med flatskjerm, DVD spiller, CD spiller, PC uttak, personlig brevpapir og en velfylt minibar.

Her kan dere bli med kokken på innkjøp på de lokale markedet eller ta en sykkeltur. Om bord har dere tilgang til bl.a. vannski, off-road sykler, kajakk, seilbåter og vindsurfing, De kan også tilby et fantastisk SPA om bord. De seiler i middelhavet om sommeren og i Karibia og Sør Amerika om vinteren. Er det firma eller et selskap som skal på tur så er det fult mulig å chartre hele yachten.

Hvor seiler SeaDream?

Middelhavet

Karibien

Transatlantisk

Vinseilinger

Ønsker du mer informasjon om SeaDream?